Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Adresse label

0
Av min hånd siger jeg bare  
Jeg sender ca. 25 breve pr dag hvor jeg bliver nød til at skrive adressen på i hånden det tager sin tid.

Kunne man ikke lave en lille fin knap som hedder print label ?
Den kunne jo bruges til så meget mere end bare det.
GLS har 2 systemer
1. Pakkeshop som kører super gennem en webshop
2. Deres erhvervs system som også skal bruge en smule tekst for at lave en pakke label
Deres tekst filer ser noglelunde sådan her ud Tex-tryk, Håndværkervej 18, 9000 Aalborg, 2 Stk, 10 Kg

Se det burde jo ikke være så svært
i Forslag » Andet af (200 points)
gen-kategoriseret af 🔒

5 Svar

Hej,

Av min hånd - det må da give nogle muskler i fingrene?

Ej, til det mere seriøse så er det faktisk en funktion der allerede er ønsket i forslag til forbedringer, der kunne du måske også kommenterer på det?

Jeg ved at det er ikke noget vi har en løsning til her og nu, men jeg ved blandt andet at der findes en integrationsløsning der kan dette. Se mere om det her. - http://www. ( LINK FJERNET -> App er desværre fjernet af udbyderen)

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
opdateret af
Hvis man under design og layout havde adgang til rapport-skabelonerne (kopier elementer fra anden skabelon), ville det være muligt selv at lave label-skabelonen ved at flette de felter, der var behov for ?

Men never mind.

Reberholt. Du kan omgå det ved at eksportere Debitorkartoteket til excell, og bruge flettefunktionen. Hvis du har lavet et labelark default med de rigtige flettefelter, går det meget nemt og smertefrit, når du tilknytter det eksporterede kartotek

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)
Jamen alt det der er jo også fint nok  men vil der blive lavet en knap til at kunne sende nogle små info tekster til eks. Gls og andre fragt firmaer ville dette blive modtaget med kys hånd det er jeg sikker på. Jeg kan da ikke være det eneste firma som sender pakker eller breve ?
Forslag af (200 points)
Jeg har prøvet lige siden den dag vi begyndte at bruge jeres system og få den herre http://www ( LINK FJERNET -> App er desværre fjernet af udbyderen)
Forslag af (200 points)
opdateret af
Hej

Ved ikke om du har fået løst dit problem med label print, men hvis ikke så har vi (eKontoret - www.ekontoret.dk)  løsningen.

Vi har udviklet en label printerløsning til e-conomic. som dels gør det muligt på ad hoc basis at udprinte adressse og varelabels fra e-conomic, samt automatisk at udprinte adresse og/eller varelabels når der laves en faktura.

Eventuelt interesserede kan kontakte mig på naj@ekontoret.dk eller 22220011.

Mvh

Niels
Forslag af (1.7k points)