forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kan ikke vedlægge bilag til postering

0
Når jeg oprette posteringer i regnskabet, kan jeg ikke vedlægge bilag. Feltet "Tilføj bilag" fremkommer ikke og i oversigten under "Daglig" er der ikke noget lille ikon med et + i som man kan vedlægge via heller.

Hvordan kan dette være og hvordan løser jeg det?
spurgt 7 Maj, 2014 i Spørgsmål » Andet af scharstein (120 points)
status opdateret 23 Maj, 2014 af PeterLuthman

1 Svar

Hej Scharstein

 

Tak for dit spørgsmål! smiley

 

Hmm.. Det lyder godt nok mystisk ja, jeg tænker om du kan have slået vores indscanningsmodul fra ved en fejl måske? Du kan tjekke det under indstillinger under det orange tandhjul oppe til højre og så nederst under "Abonnement" og herinde "Tillægsmoduler" - her kan du slå indscanning til og fra.

 

Det kunne lyde som om det er det, der er sket - men hvis det ikke er derfor er du meget velkommen til at kontakte vores support med det samme enten på info@e-conomic.com eller 88 20 48 40.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Maj, 2014 Spørgsmål af PeterLuthman (10,290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”