forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hvor blev de grå felter for "ikke-bogførte poster" af?

0

I bogføringskladden findes der link direkte til kontoposteringer ved at klikke på kontoen på den enkelte kladdelinje. Der vises både bogførte og ikke-bogførte poster i oversigten - smart!

Men jeg undrer mig over at vi indtil for ganske nylig så en meget klar markering af, hvilke poster der ikke var bogført, ved at disse linjer i posteringerne var markeret grå. Det er de ikke længere ?? Hvorfor ikke? Nu har vi kun mulighed for at identificere posterne fra kladden ved at se efter linjer uden flueben i "bogført" i første kolonne. 

Eksempel: 

 

De to nederste poster ville tidligere have været grå.

Er der ikke andre brugere, der savner dette?

Mvh Tina

spurgt 7 Maj, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Tina S.T. (510 points)
gen-kategoriseret 16 Maj, 2014 af Peter Friis

1 Svar

Hej Tina

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Jeg har faktisk lige tjekket det igennem både på vores gamle og nye design og det er korrekt, at markeringen er forsvundet, det er den faktisk både på det gamle og det nye. Baggrunden har været, at det var en dobbeltmarkering, fordi man også kunne se om det var kladde eller ej på checkmærket yderst til venstre. Problemet kunne også være at du sorterede på noget andet end "bogført" og så ville de grå linjer ligge inde imellem resten af linjen, hvilket for de uindviede kunne skabe noget forvirring også.

 

Derfor har vi taget valget at fjerne den grå markering. Men dit endelige spørgsmål - nemlig om der er andre brugere som savner funktionen, kunne jeg bestemt også godt tænke mig at høre svar på. Lad og se, hvad andre siger, men indtil videre er det en bevidst beslutning at fjerne farvemarkering.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Maj, 2014 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
Tak for dit svar - og dejligt, at du vidste, hvad jeg mente. :o)

Vi må jo lære at leve med, at det kun er fluebenet, der indikerer "ikke-bogførte" poster nu. Jeg kan dog ikke helt forstå, at det skulle forvirre uindviede med de grå felter. Du har jo stadig mulighed for at sortere på andet end "Bogført", hvormed posterne bliver endnu sværere at spore uden den grå markering.

Er der nogen, der har henvendt sig om, at det var et problem?? At det er "dobbelt-konfekt" er vel ikke et argument i sig selv, hvis det i øvrigt er en hjælp.

Så jeg håber meget, at andre end mig vil kommentere og ønske det tilbage.
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”