Informizely customer feedback surveys

Sortering af varer på leverandørfaktura

0
Jeg har et forslag til det skal være muligt at sortere varer på en leverandørfaktura, som man er i gang med at indtaste, efter den rækkefølge som man har tastet den ind i.

Ikke alle leverandører sortere efter varenummer eller alfabetisk. Nogle sortere tilfældigt eller efter deres lokationer i deres systemer. Derfor vil det hjælpe fejlfindingen (Såfremt man ikke kan få fakturabeløbet til at stemme), at kunne vise varelinjerne i den rækkefølge som man har tastet dem ind i, i stedet for sortering efter varenummer, som er standard i dag.
i Forslag » Lagerstyring af (570 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Rito

Tak for dit forslag.

Jeg er ret sikker på at hvis man sortere efter en af de kolonner som man ikke bruger så vil den rent faktisk sortere efter den rækkefølge som de er oprettet i.

Så derved vil du kunne omkring dette. Det kunne helt sikkert være mere elegant med en for for rækkefølge i hvordan de er oprettet, men med henblik på at det kan lade sig gøre og det ikke er et behov vi er stødt på før, så vil der være andre forslag som er prioriteret højere end dette, lige i øjeblikket.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Du er simpelthen "Ret sikker på..". Var det ikke en ide at du testede det inden du svarede? Jeg har netop prøvet alt og søger vejledning i at få det til at virke.
Forslag af (570 points)