E-conomic overruler debet eller kredit

0
Hejsa

Det er ikke hensigtsmæssigt at e-conomic overruler debet eller kredit på posteringerne i kassekladden.

Når man på en finans konto vælger at bogføre f.eks. en kreditnota og har fået pengene retur på banken, opleves ofte at når man så omstille forhåndsvalget fra debet til en kredit, idet man så lukker posteringer i kassekladden, så vender e-conomic posteringen tilbage til den debet/kredit indstilling som er forvalgt i kontoplanen på stamdata på kontoen.

Dette giver ekstra tidsforbrug på vore kunder, grundet ekstra afstemning.

En fejl som der bør tages hånd om snarest muligt, for hvilket bogholderi modtager ikke kreditnotaer fra sine leverandører.

mvh

En stor fan.
i Forslag » Andet af (210 points)

1 Svar

Hej RG

Jeg har netop svaret på dit andet indlæg herinde - måske dette har relationer til det? 

Efter at have læst dette indlæg er det dog noget jeg rigtig godt kunne tænke mig at vi tager på en kommunikationsform der fungere bedre en her på skrift over forummet, så vi kan få det løst endnu hurtigere. :-) 

Så jeg tænker den mest effektive måde at vi kan komme til bund i dette er ved at du ringer ind til os på 88 20 48 40, evt. spørger efter mig - eller at du sender mig en mail på info@e-conomic.dk, hvor vi kan aftale nærmere om et tidspunkt hvor vi evt. kan ringes ved :-) 

Vedr. dette kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre nærmere om hvilket styresystem samt browser og version af browser du bruger. Dette er følgende hjemmeside heldigvis dejlig behjælpelig med at vise hvis du selv er i tvivl: http://supportdetails.com

Så er jeg sikker på vi nok skal komme til bund i hvad der sker - det er nemlig hverken meningen at den skal gøre som du nævner, eller noget jeg lige umiddelbart kan genskabe her hos mig, så den kræver lige lidt mere dybegående fejlsøgning. :-) 


Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)