Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Det nye e-conomic - æv æv æv

+7
Æv æv æv - hvor er jeg ked af det nye e-conomics - det er helt klart at der sidder nogle dygtige udviklere som kan gøre brugerfladen pænere og anderledes - men for at være helt ærlig så synes jeg ikke I har været gode nok til at undersøge hvad vi der sidder og brugder e-conomics til dagligt har brug for - den gamle brugerflade var ganske fin.

Jeg har besluttet mig at undersøge andre muligheder - da jeg som selvstændig konsulent ikke kan være bekendt over for mine kunder at jeg bruger noget længere tid på bogholderiet på grund af at I ændrer ting. Jeg er stoppet med at anbefale Jer - da det absolut ikke er blevet nemmere for nye brugere at overskue hvordan man laver en simpel bogføring.

Jeg har været utrolig glad for programmet - men det er jeg ikke mere - æv æv æv

Anna Marie
i Forslag » Andet af (470 points)

1 Svar

Hej Anna Marie

Jeg er ked af at høre at det er denne opfattelse du har af det nye e-conomic.

Det nye e-conomic er baseret på flere erfaringer som vi har gjort os, både fra brugere og med respekt for de behov vi kan se der opstår - også i takt med at der kommer flere og flere til, og at vi rammer breddere og breddere med vores system.

Derfor har der været mange overvejelser i hvordan tingene skulle være i det nye e-conomic. Dette er blandt andet fokus på at gøre det simpelt for en bruger der ikke nødvendigvis er så regnskabskyndig, da en af vores generelle idéer er at gøre bogføring nemmere for alle, også dem som ikke nødvendigvis har den store viden om det. Dette har blandt andet medført at der ved første øjekast er færre knapper, så man ikke mister overblikket allerede fra starten. Derudover er der med de nye modalvinduer introduseret en måde hvorpå man sørger for at holde fokus på det man laver og ikke få åbnet utallige pop-up-vinduer som er opdateret forskelligt. For den rutinerede bogholder der har været vant til rutinerne i det gamle e-conomic, kan jeg sagtens sætte mig ind i at det virker som om vi ikke har lyttet til dem. Men dette er dog ikke tilfældet. Der har løbende været sessions hvor vi har fået input fra de mere garvede bogholdere og vi har blandt andet også været ude hos nogle af de større revisionshuse for at præsentere hvordan man kan få mest ud af det nye e-conomic - hvilket er endt lykkeligt. Men det var blot for at nævne at der også findes dem der er rigtig godt tilfredse med det nye og at mange også synes det er en klar forbedring. Dette er jeg godt med på nok ikke påvirker din mening synderligt, men jeg håber at vi kan få kigget på hvad det er du synes der besværliggøres og hvad det er der gør at du ikke er glad for programmet længere.

Derfor vil jeg gerne tilbyde at få en af mine kolleger til at ringe dig op, så du kan få en rundtur der viser hvordan du kan få en masse gode ting ud af at bruge det nye e-conomic. Hvis du er interesseret i dette, så sender du mig blot en mail med dit telefonnummer til info@e-conomic.dk, med Att.: Philip og et link til dette indlæg.

Jeg håber at vi ved at oplyse dig om mulighederne i det nye, kan blive enige om at det nye e-conomic kan det samme som det gamle, og mere til.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)