Informizely customer feedback surveys

Ekstra faneblade: Ønsker mulighed for at sætte target.

0

Hej e-conomic.

 

Desværre er det ikke alle hjemmesider der af forskellige grunde er smarte at vise i e-conomics frame når man tilføjer ekstra faneblade med en URL.

 

Nogle gange går funktionaliteten på målsiden i stykker (nok javascript-relateret), Chrome vil ikke vise noget uden https, og nogle gange går e-conomic "i stykker" og man kan ikke komme væk fra fanebladet uden CTRL+F5.

 

Mit ønske er helt enkelt at man ud over Navn og URL også får lov at specificere target="_blank, således at der ved klik på fanebladet åbnes et nyt browservindue. Det kunne eventuelt blot være en checkbox, der giver denne mulighed: "Åbn i nyt vindue".

 

- Alle vore faneblade der har at gøre med Google Sites (et intranet) er desværre ikke funktionelle længere fordi X-Frame-Options' er sat til 'SAMEORIGIN'.

 

Bolden er givet videre, men kontakt mig hvis I vil følge op. God dag!

 
i Forslag » Andet af (1.1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej JBK

Tak for dit forslag.

Det er nemlig, som du også nævner, ikke muligt at bruge sider der ikke starter med https. At sætte et target til _blank, og give mulighed for at sætte et flueben i at man vil have det åbnet i et nyt vindue, kan jeg godt se ville være rart. Specielt i jeres tilfælde hvor i bruger det til jeres intranet.

Jeg tænker at du også allerede selv har gjort dig tanken, og det er måske også allerede måden du gør det på, om at have intranettet som et helt almindeligt bogmærke i Chrome.

Tanken med de ekstra faneblade er nemlig ikke at det skal fungere på den måde som et ekstra sted at opbevarer sine bogmærker, hvilket jeg synes vi bevæger os lidt hen i mod med dette.

Så jeg kan godt se at det ville være rart at have muligheden hos jer, men med alle de forslag vi får og den prioritering som de skal igennem for at finde de forslag som kan gavne flest muligt, så vil dette ikke være noget vi kan forvente i den nærmeste fremtid i hvert fald.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)