Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




2 Brugerflader at vælge imellem

+7

Til E-conomic

Jeg kan kun tilslutte mig alle dem som også mener at det NYE e-conomic er blevet forringet i forhold til det gamle.

Alle de pop up vinduer ødelægger bestemt det gode overblik man havde før i det gl. e-conomic. RET ØV ØV..

Og jeg kunne nævnte MANGE andre dårligere tiltag - desværre... Det er frustrerene at det skal tage længere tid at arbejde i det nye e-conomic.

Mit forslag vil være - hvorfor kan vi ikke selv vælge hvilken bruger flade vi ønsker at bruge.

Det har vi kunne vælge i det sidst års tid... så muligheden har bestemt været tilstede.

Håber på at beslutningstagerne vedr. ændringer i E-conomic lytter og læser alle de indlæg omkring det nye e-conomic og tager vores indlæg alvorligt.

Mvh

Betina Holler

Regnskab Øst

i Forslag » Andet af (240 points)
Jeg kan desværre oplyse dig om, at der ikke bliver en mulighed for at vælge den gamle brugerflade igen.  Et faktum der ligger gemt i den måde den nye brugerflade håndterer og interagerer med brugeren på.  Såfremt dette skulle kunne lade sig gøre ville det kræve at folkene bag e-conomic havde overskud til at vedligeholde og supportere to kørende systemer der så endda hver især skulle arbejde korrekt med de samme data på een gang.  Lidt det samme som at ville ønske sig en "windows" brugeroplevelse på en iphone... ( eller omvendt alt efter smag, religion og behag ;-) )    PS: jeg har som sådan ikke noget med economic at gøre, fortæller blot videre hvad jeg selv er blevet oplyst om.
Mvh
Robert Nissen

1 Svar

Hej Betina

Tak fordi du giver din mening til kende - at du bruger tid og energi på dette er jo bestemt en understregning af dine pointer.

Og tak til Robert for input. :)

Det er nemlig korrekt som Robert siger, at det ville kræve mange ressourcer at køre på to systemer. Dette har vi kunne se bare en brøkdel af i forbindelse med overgangen fra det gamle til det nye.

Der er det i det at det ville kræve vedligeholdelse og opdateringer af to systemer. Derudover vil det kræve at supportere ved henvendelser fra kunder hurtigt kan skabe sig en idé om, om kunden befinder sig i den ene eller den anden version, samt hvilke ting man skal være opmærksomme på i den ene i forhold til den anden.

Så selvom det udefra kan virke som forholdsvis lige til at give valgmulighed for to systemer, så er det med fare for at ressourcerne skal fordeles på flere aspekter end de allerede er, hvilket i sidste ende giver en dårligere oplevelse som bruger af systemet.

Som nævnt har vi oplevet dele af dette under implementeringen af det nye e-conomic, hvor brugerne har kunne være på begge systemer, og vi må konstatere at det ikke er en holdbar situation i længden - hvilket også er grunden til at vi gerne nu vil have alle over. Det koster på den tid som vi burde bruge på at servicere vores kunder, og udvikle nye funktioner samt forbedre den nuværende version.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)