forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Afdelingskoder på kontoposteringer i kontoplan

+1
Hej,

Jeg mangler at kunne se afdelingskode på posteringer når jeg vælger søgninger og lister -> kontoplan -> kontokort.

Er det en opsætning eller er det generelt dette ikke er sat på ?

 

Med venlig hilsen

Gitte S. Hansen

Magion Grindsted
spurgt 1 Maj, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Gitte S. Hansen (150 points)
status opdateret 2 Maj, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Gitte

Tak for dit spørgsmål.

Det er sådan at når du åbner dit kontokort så vil du ikke her kunne se Afdelingsnummeret - dette skyldes at samme bilag godt kan være fordelt på flere afdelinger. Dvs. der først vil være mulighed for at se afdelingsnummeret når man klikker på Vis transaktioner, hvor man kan se den enkelte postering og hvilken afdeling denne er bogført på.

Jeg håber det var svar på hvordan du kan se det, og hvorfor det er sådan :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 2 Maj, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
MEN - det er så en forringelse i forhold til det gamle e-conomic, hvor man kunne se afd.nr. direkte på kontokort. Jeg efterlyser også at kunne se afd.nr. igen uden at skulle klikke på transaktion. Det lyder også lidt som noget "sludder" at det er fordi der kan være flere posteringer på samme bilag. Når man har valgt kontoplan - kontokort - og ser posteringerne, er det jo de enkelte posteringer man kan se, og der burde snildt kunne være en kolonne til afd.nr. - Som der jo også VAR i det gamle system. En OMMER tak.
vh Bodil
Jeg har netop kigget i det gamle for at se hvilke kolonner der vises her og der er det de samme som der vises i det nye.
Jeg er ikke helt med på hvorfor du mener det er noget sludder - men vil gerne høre dit forslag til hvordan den skal vise det hvis du har flere afdelinger på samme bilagsnummer? :)
Jeg har ikke adgang til det gamle mere, men så vil jeg mene, I har ændret det der også. Når man vælger kontokort(Finans) ER der jo en postering, for hvert beløb. Man kan ikke bogføre EET beløb i finans som er fordelt på flere afdelinger.... Så derfor holder din teori ikke. "Kontokort" burde kunne ses på samme måde som på "kontoudskrift" og så er det jo fint at man stadig kan vælge transaktioner på "kontokort", da der også kan være flere finansposteringer på samme bilag. vh Bodil
Det var mig der fik kigget lidt for hurtigt på det - du har selvfølgelig ret i at der ikke kan være flere afdelinger på den enkelte postering.
Mht. om det er ændret i forhold til det gamle, så er det i hvert fald ikke en ændring i forbindelse med det nye da det er sådan i både det gamle og det nye - men jeg må også indrømme at jeg ikke personligt kan huske om det på et tidligere tidpunkt har været anderledes.
Under alle omstændigheder må jeg høre mig ad om det er bevidst at det ikke kan ses der.
Men som svar på selve spørgsmålet, så er det altså ikke noget der mangler i opsætningen men derimod ført noget man kan se når man klikker sig ind for at vise transaktionerne.
OK - håber det bliver muligt i den videre udvikling af systemet :)
vh Bodil
I dag, tirsdag den 13.5.2014, kan afd. ses direkte på kontoplan som forespurgt. Det ville være rart, hvis det var blevet bekendtgjort. Eller har jeg overset noget? vh Bodil
Hej Bodil
Det er nemlig helt rigtigt - det var en del af en opdatering som kom i morges, så det er blot mig der endnu ikke har haft tid til at skrive det herinde.
Men som du selv konstatere så er det altså igen på nu :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”