forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Dublet alarm. Ja tak

+1

I burde have en “Dublet alarm” som man kan slå til.

Fx. Hvis man kommer til at oprette en kunde med samme CVR nr. så burde den give en alarm. :)

spurgt 30 Apr, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af raf (180 points)
status opdateret 2 Maj, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Raf :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Jeg kan godt lide tanktegangen, men dog er CVR nummer ikke et felt i kundeoplysningerne du skal have på, før du kan oprette en kunde, grundet der også skal være mulighed for at oprette privatkunder.

Derfor vil der ikke blive inplementeret en løsning der går ind og giver alarm hvis du opretter 2 kunder med samme CVR nummer. Alternativt kan du kalde kundenummeret det samme som CVR nummert, hvorefter den naturligvis vil brokke sig ved oprettelsen.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 2 Maj, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
øhh, hvorfor kan man ikke lave en alarm hvis der samme værdi i samme felt hos flere kunder (CVR.Nr. el. telefonnumer el. fakturadresse) Selvfølgelig skal BLANK ignoreres.
Det skal ikke være en blokering, blot en visuel alarm i retning af: [Du er ved at oprette en kunde der minder om "Eksisterende Kundenavn" - er du sikker på at du vil det?]
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”