Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Komplet kundeoverblik

+1
Har I overvejet at implementere mulighed for at komplet kundeoverblik, altså hvor man ser liste med igangværende fakturaer, tilbud, ordrer og arkiverede fakturaer for en given kunde?

Vi har selv lavet en implementering der gør dette i vores eget system ( via API ) da vi opretter alle ordrer heri, og i samme ombæring kan se det vi tidligere har lavet da vi ofte skal have fat i en gammel ordre ved genbestillinger osv. Men for dælan hvor jeg savner det i selve E-conomic når fakturering o.lign. skal klares.

Hvis man vil se alt hvad man har kørende til en kunde skal man lave 4 forskellige søgninger og springe fra den ene til den anden.

Det burde vel relativt let kunne tilføjes som en fane under popup-vinduet til redigering af kunde :)

Jeg er klar over at mange brancher måske slet ikke har noget at bruge sådan et overblik til ( fx webshops med mange engangskunder ), men omvendt tror jeg nu at de fleste godt kunne få fordel af dette.
lukket
i Forslag » Andet af (290 points)

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Ulrik

Det er ikke et forslag vi har hørt før, men jeg kan godt se at det ville være et godt overblik at have. Det er måske en smule på grænsen til at være CRM-funktioner, men i og med at det er på baggrund af hvad der er oprettet i e-conomic, kan jeg godt se pointen i det.

Jeg vil lade indlægget stå lidt så vi kan se om der er en tilslutning til denne idé. Da jeg som nævnt ikke har hørt det før, så vil jeg til at starte med forsøge at få dannet mig et overblik over om der skulle være flere der har input til dette.

Men jeg kan sådan set godt lide idéen og vil notere mig det :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
valgt som bedste svar af
Hej Ulrik

Jeg kan anbefale at se vores crm løsning.

På følgende link er der er video, der viser hvordan løsningen fungere:

http://itnvision.dk/e-conomic-loesninger/crm-til-e-conomic

Vores CRM app er netop opbygget således man har et samlet overblik over ordre og fakturaer med den enkelte kunde samt indkøb med den enkelte leverandør (hvis man har lager i e-conomic).

App´en er opbygget omkring kartotekerne i e-conomic (kunde, leverandør, ordre og faktura) når det kombineres med en brugerflade i e-conomics brugerflade oplever man et totalt overblik på for den enkelte kunde og/eller leverandør.

Vil du haven en test så ring 7025 7600 eller skriv til salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)