Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hyperlink til kontokort i rapporter

0
Når man fremkalder en rapport - f.eks. en saldoopgørelse for 2013, man kan vælge "samme periode sidst år" til sammenligning.

Når man så kigger på rapporten, har man mulighed for at klikke på et enkelt kontosaldo i den søgte rapportperiode for at fremkalde kontokortet, hvorved man kan se de posteringer, der hænger sammen med kontosaldoet.

Klikker man derimod på kontosaldoen i "samme periode sidst år" kollonen (eller den sammenligningsdata man har valgt ved rapportbestilingen), får man alligevel samme kontokort, som for den søgte periode (i år) og IKKE kortet for året før - altså ikke kontokortet for det man klikkede på.

Det er ulogisk - efter min mening bør man ved at klikke på et saldo for sammenligningsperioden få kontokortet for sammenligningsperioden. Kigger man f.eks på en saldoopgørelse for i år, og vil gerne ved, hvad forskellen fra året før består i, så er umiddelbar adgang til kontokortet pådenne måde ret nyttigt.

Hvis det ikke er hensigten (eller muligt) at en klik på sammenligningssaldoen skulle fremkalde kontokortet for sammeligningsperioden, så bør der ikke efter min mening være hyperlinkfunktionalitet på det pågældende datafelt.

Altså, logikken bør være konsekvent - det man klikker på, er det man får! Og klikker man på det man ikke kan få noget for, får man intet. (Garbage in, garbage out vel?)

Det må være en svipser? Kan man ikke rette dette, således at det bliver mere logisk?

 
mvh/Adrian
i Spørgsmål » Andet af (850 points)

1 Svar

Hej Adrian

Jeg kan godt se din pointe - det er dog hele linjen der er et link til at åbne kontokortet, hvilket er grunden til at dette sker. Dvs. at det er på baggrund af den periode som man tager saldobalancen for at den viser kontokortet og dette variere ikke alt efter hvilken sammenligning man vælger.

Så som det ser ud nu kan det ikke lade sig gøre, af den grund at det er hele linjen der er et link til at åbne kontokortet for den pågældende periode som man kigger på.

Skal man have fat på kontokortet for sin sammenligningsperiode, må man altså stadig derfor gå ind under Kontokort og indtaste helt specifikt den periode man vil se kontokortet for.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)