Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




ALT for meget luft om posteringer

+5
Der er ALT for meget luft om posteringerne i det nye lay out. Det er nu kun muligt at se 1/4 af posteringer i forhold til tidligere på skærmen ad gangen!

Det betyder mange flere klik med musen og scrollen ned, hvilket medfører både mere tidsforbrug samt belastning af arm/håndled.Der er lagt mere vægt på udseende end på funktionalitet.

Danske Bank lavede det samme for et års tid siden, men måtte efter kort tid ændre det tilbage, da det ikke var til at arbejde med.
lukket som en kopi af: For meget luft mellem linjerne
i Forslag » Andet af (200 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Ganløse Dækcenter

Mange tak for dit indlæg :)
Du er ikke den enester der ønsker at der skal ske noget med luften i mellem posteringerne, Som du kan se i dette indlæg, så er vi i gang med og vi er så langt, at det kommer inde for nærmeste fremtid.
Du kan derfor følge den videre udvikling herinde, så det bliver samlet, det er også derfor denne står som implementeres ikke, selvom den er løst.

Funktionaliteten skal gerne være god, så det er noget der skal løses. :)

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
opdateret af 🔒
Hvorfor står dette som IMPLEMENTERES IKKE når det netop gør?
Hej NickKK
Det er en fejl fra min side, beklager og jeg har hermed ændret det, så det står korrekt.
Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det :)