forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fejl ved indlæsning af kortart 04

0
Der opstår en generel fejl ved indlæsning af betalingsfil til bank når leverandøren er oprettet med kortart 04.

Fejlen opstår idet at kreditornummer ikke foranstilles 0 i betalingsfilen. Kortart 04 består af et 7 cifret kreditornummer, men bankdefinitionen forudsætter 8 cifre. Man kan omgå dette ved selv at foranstille et 0 foran kreditornummeret på leverandørkortet - men det giver problemer når der benyttes automatiserede systemer til aflæsning.

Det rigtige ville være at rette fejlen i betalingsfilen, således at kreditornummer består af 8 cifre med foranstillede 0 på blanke tegn.
spurgt 22 Apr, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Econta (180 points)
status opdateret 18 Sep, 2014 af Heidi Christensen

2 Svar

Hej Econta

Mange tak for dit indlæg :)
Det er helt sikkert noget vi skal have kigget på, for det skulle gerne fungere optimalt, så du slipper for at skulle gøre det manuelt.
Jeg vil meget gerne høre lidt ind til, i hvilke situationer, det præcist er du oplever udfordringen hvor du skal foanstille 0 i betalingsfilen og hvor den ikke kan læse det blanke felt, filen danner.
Derudover, vil jeg også meget gerne høre hvilken bank det er du indlæser dine betalingsfiler i, så kan vi komme nærmere og få løst problemet.

Du må meget gerne sende mig en mail med svaret til info@e-conomic.dk, så kan vi få styr på det der. Skal nok ligge den endelige løsning op her så andre med samme problem stilling kan se hvad vi kommer frem til.

Ser frem til at høre fra dig :)

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Apr, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Hej Econta,

Så er dette rettet, således hvis man i e-conomic anvender et 7 cifret kreditornummer, så bliver der automatisk i bankfilen foranstillet et 0, således hele kreditornummeret består af i alt 8 cifre.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Sep, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”