Informizely customer feedback surveys

Fejl ved indlæsning af kortart 04

0
Der opstår en generel fejl ved indlæsning af betalingsfil til bank når leverandøren er oprettet med kortart 04.

Fejlen opstår idet at kreditornummer ikke foranstilles 0 i betalingsfilen. Kortart 04 består af et 7 cifret kreditornummer, men bankdefinitionen forudsætter 8 cifre. Man kan omgå dette ved selv at foranstille et 0 foran kreditornummeret på leverandørkortet - men det giver problemer når der benyttes automatiserede systemer til aflæsning.

Det rigtige ville være at rette fejlen i betalingsfilen, således at kreditornummer består af 8 cifre med foranstillede 0 på blanke tegn.
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Econta

Mange tak for dit indlæg :)
Det er helt sikkert noget vi skal have kigget på, for det skulle gerne fungere optimalt, så du slipper for at skulle gøre det manuelt.
Jeg vil meget gerne høre lidt ind til, i hvilke situationer, det præcist er du oplever udfordringen hvor du skal foanstille 0 i betalingsfilen og hvor den ikke kan læse det blanke felt, filen danner.
Derudover, vil jeg også meget gerne høre hvilken bank det er du indlæser dine betalingsfiler i, så kan vi komme nærmere og få løst problemet.

Du må meget gerne sende mig en mail med svaret til info@e-conomic.dk, så kan vi få styr på det der. Skal nok ligge den endelige løsning op her så andre med samme problem stilling kan se hvad vi kommer frem til.

Ser frem til at høre fra dig :)

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Econta,

Så er dette rettet, således hvis man i e-conomic anvender et 7 cifret kreditornummer, så bliver der automatisk i bankfilen foranstillet et 0, således hele kreditornummeret består af i alt 8 cifre.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)