Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




ekstra faneblad

0
i den gammel e-conomic, havde jeg en ekstra faneblad som henvist til min virksomheds hjemmesides prislist på dansk, således at jeg under udfakturering og tilbudsgivning kunne kontrollere, at mine opgivne priser stemmer overens med vores publiceret prisliste.

Siden vi gik over til den ny e-conomic, virker denne link ikke.

Linken var -

http://www.channel6.dk/Mainsite/DK/page500.html

Jeg har sat nogle andre ekstra faneblad op for eksempel min benzin selskabs "min konto", som er nyttigt i forbindelse med postering - det virker fint.

Jeg har også forsøgt med andre - f.eks. min bank's netbank portal, skat.dk der begge ikke virker.

Det vil også være godt,, hvis man kunne lave ekstra faneblad til lokal filer og dokumenter, hvor man f.eks har gemt dokumenter i html eller pdf format som man anvender som opslag i forbindelse med bogføring - hermed kunne sådanne "nyttige filer" være tilgængelige uden at man skal bruge desktop shortcuts eller windows file manager til at kalde dem frem. Men det kan tilsyneladende ikke lade sig gøre, idet e-conomic kun vil behandle links der begynder med http:// eller https:// og ikke file://

Der virker som ok e-conomic har nogle "skjulte krav" m.h.t. hvilke http: eller https: links den vil acceptere som ekstra faneblad. Jeg har sågar eksperimenteret med at oprette en link til min router .- et enkelt URL som en IP addresse - den vil den helelre ikke acceptere.

Har i nogle retningslinier m.h.t. hvilke sider eller linktyper, e-conomic vil acceptere?

 

mvh/Adrian
i Spørgsmål » Andet af (850 points)

1 Svar

Hej Adrian,
 
Det er faktisk en sikkerheds-restriktion, der er blevet skærpet i 'alle' browsere ifm. de seneste opdateringer: Hvis de sider, du lægger ind, ikke er krypterede, virker det ikke.
 
Generelt er funktionaliteten med ekstra faneblade tænkt anvendt til diverse apps - som det naturligvis er 'best practice', kører krypteret.
 
Det er så selvfølgelig ærgerligt, hvis man gerne vil linke til ikke-krypterede sider, som man positivt 'ved', man kan 'stole på'. Og jo, der findes måder at omgå det på - men da disse ofte indebærer, at man 'åbner for' revl og krat, er det ikke noget, vi kan stå inde for.
 
Mvh.
 

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.9k points)