forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Eksport af poster fra bankafstemningen

0
Et stort ønske herfra, er at kunne eksportere posteringer fra bankafstemningen, da vi har rigtigt mange kunder der har en intern licens hos os, og dermed ikke selv har adgang til e-conomic.

Derfor vil det være en stor hjælp for os, at kunne eksportere de åbenstående poster og så videresende dem til vores kunder, for at fortælle dem hvilke bilag vi mangler.

Alternativt kunne differencen i rapporten i bankafstemningen, være en specifikation af de åbenstående poster, i stedet for blot et samlet beløb.

Håber det er noget i vil kigge på.

På forhånd tak og god weekend!!
spurgt 11 Apr, 2014 i Forslag » Import og eksport af data af Torben S. Bendixen (3,810 points)
status opdateret 15 Apr, 2014 af Frederik Ploug

2 Svar

En god løsning er at overføre de åbne poster til en kassekladde og videresende denne som enten en Excel eller en PDF fil. Så er posterne også klar til bogføring, når kunden sender de manglende bilag.
besvaret 12 Apr, 2014 Forslag af Erik Jensen (24,970 points)
Det er også den måde vi gør det på i dag, men vi vil jo alle gerne undgå ekstra arbejdsgange.

Derfor ovenstående ønske.
Hej Torben :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Helt korrekt som Erik skriver og du selv nævner din arbejdsmåde er. Vil være fremgangsmåden hvorpå du kan få disse posteringer vist og sendt til din kunde:)

 

Vi vil ikke lave yderligere udvikling på bankafstemningen sådan som tingene ser ud nu, da vores udviklingsressourcer pt vil ligge på udviklingen af det nye e-conomic.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Apr, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”