Eksport af poster fra bankafstemningen

0
Et stort ønske herfra, er at kunne eksportere posteringer fra bankafstemningen, da vi har rigtigt mange kunder der har en intern licens hos os, og dermed ikke selv har adgang til e-conomic.

Derfor vil det være en stor hjælp for os, at kunne eksportere de åbenstående poster og så videresende dem til vores kunder, for at fortælle dem hvilke bilag vi mangler.

Alternativt kunne differencen i rapporten i bankafstemningen, være en specifikation af de åbenstående poster, i stedet for blot et samlet beløb.

Håber det er noget i vil kigge på.

På forhånd tak og god weekend!!
i Forslag » Andet af (3.8k points)
status opdateret af

2 Svar

En god løsning er at overføre de åbne poster til en kassekladde og videresende denne som enten en Excel eller en PDF fil. Så er posterne også klar til bogføring, når kunden sender de manglende bilag.
Forslag af (26.3k points)
Det er også den måde vi gør det på i dag, men vi vil jo alle gerne undgå ekstra arbejdsgange.

Derfor ovenstående ønske.
Hej Torben :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Helt korrekt som Erik skriver og du selv nævner din arbejdsmåde er. Vil være fremgangsmåden hvorpå du kan få disse posteringer vist og sendt til din kunde:)

 

Vi vil ikke lave yderligere udvikling på bankafstemningen sådan som tingene ser ud nu, da vores udviklingsressourcer pt vil ligge på udviklingen af det nye e-conomic.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)