dumme layout spørgsmål

0
Hvorfor er det, at nå man arbejder i en liste - såsom en kasseklade eller kontoplan, og man "udfører" en ændring på en linie i listen at skærmen laver en refresh således, at listen går tilbage til toppen, hvorefter man skal bruge tid til at finde frem til det sted hvorr man var.  Kunne man ikke forestille sig, at e-conomic holder spor på hvor man er i en given side, såeldes at der bliver her, man kommer tilbage til efter en handling?

I mit arbejde bruger jeg mange komplicerede applikationer til grafik, videoredigering, og databaseformål, og mange af dem er betydelig bedre til at "respektere" brugerens navigation end e-conomic.

Jeg vil også spørge, hvorfor man på samme PC og skærmopløsning kan opleve så store en layout forskel i e-conomic, alt efter om man anvender IE8 eller Firefox. Efter min mening giver firefox en meget bedre layout. Især popups i det nye economic såsom postering er grelle.

Jeg bemærker også, at når man er i IE8, så kan man ikke trække og slippe bilag direkte til posteringen i e-conomic på samme måde som i Firefox.

Jeg vil også ønske, at hvis man som bruger definerer størrelsen og positionen på en e-conomic popup, så popper den igen op med samme position/størrelse næste gang den fremkaldes - i hvert fald inden for samme session, men helt hver gang.

Vis bilag pdf popus under kassekladen er for lille - zoomer man ind, så forsvinder halvdelen af bilaget, og man kan ikke engang scroll hoø'jre og venstre for at se "de små bogstaver" man har zoomet ind på.

 

Det var mit 25'øre op til denne weekend...

 

mvh/Adrian
i Spørgsmål » Andet af (850 points)

1 Svar

Hej Adrian

Som jeg ser det så er der følgende ting du spørger ind til her:

1) Hvor man starter efter man har redigeret i en liste.

Både i kontoplanen og i kassekladden er det lavet sådan at den husker hvor man stod før, så når man klikker Gem så vil den sørge for at kontoen/posteringen bliver vist i billedet, samt den er markeret med en lidt mørkere farve end normalt, så man ved hvilke konto/postering der var tale om.

2) Layout i IE8 i forhold til Firefox

Vi understøtter som udgangspunkt de nyeste versioner af de forskellige browsere, hvilket vil sige at IE8 er lidt forældet på den front. I IE11 vil det fungere efter hensigten og se mere ud som det også gør i Firefox.

3) IE8 drag'n'drop til indscannet bilag.

Lidt det samme svar som til forrige spørgsmål: IE8 er en ældre browser som vi som udgangspunkt ikke kan sige vi understøtter. Så vidt jeg ved var det ikke muligt at lave drag'n'drop som var tilpasset til IE8.

4) Huske størrelse på sidst åbnede pop--up-vindue.

Jeg kan se du har oprettet et andet indlæg omkring dette (http://forum.e-conomic.dk/11307/styring-af-popup-vinduer-i-e-conomic) så det svare jeg på, på det indlæg.

5) Her er jeg lidt i tvivl om præcis hvor det er du mener.

Er det når du klikker på knappen for at få det vist i et vindue for sig selv, eller er det i selve modalvinduet når du klikker på Ny postering at du ikke synes der er nok plads, eller kan scrolle?

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)