forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

dumme layout spørgsmål

0
Hvorfor er det, at nå man arbejder i en liste - såsom en kasseklade eller kontoplan, og man "udfører" en ændring på en linie i listen at skærmen laver en refresh således, at listen går tilbage til toppen, hvorefter man skal bruge tid til at finde frem til det sted hvorr man var.  Kunne man ikke forestille sig, at e-conomic holder spor på hvor man er i en given side, såeldes at der bliver her, man kommer tilbage til efter en handling?

I mit arbejde bruger jeg mange komplicerede applikationer til grafik, videoredigering, og databaseformål, og mange af dem er betydelig bedre til at "respektere" brugerens navigation end e-conomic.

Jeg vil også spørge, hvorfor man på samme PC og skærmopløsning kan opleve så store en layout forskel i e-conomic, alt efter om man anvender IE8 eller Firefox. Efter min mening giver firefox en meget bedre layout. Især popups i det nye economic såsom postering er grelle.

Jeg bemærker også, at når man er i IE8, så kan man ikke trække og slippe bilag direkte til posteringen i e-conomic på samme måde som i Firefox.

Jeg vil også ønske, at hvis man som bruger definerer størrelsen og positionen på en e-conomic popup, så popper den igen op med samme position/størrelse næste gang den fremkaldes - i hvert fald inden for samme session, men helt hver gang.

Vis bilag pdf popus under kassekladen er for lille - zoomer man ind, så forsvinder halvdelen af bilaget, og man kan ikke engang scroll hoø'jre og venstre for at se "de små bogstaver" man har zoomet ind på.

 

Det var mit 25'øre op til denne weekend...

 

mvh/Adrian
spurgt 11 Apr, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Adrian (850 points)

1 Svar

Hej Adrian

Som jeg ser det så er der følgende ting du spørger ind til her:

1) Hvor man starter efter man har redigeret i en liste.

Både i kontoplanen og i kassekladden er det lavet sådan at den husker hvor man stod før, så når man klikker Gem så vil den sørge for at kontoen/posteringen bliver vist i billedet, samt den er markeret med en lidt mørkere farve end normalt, så man ved hvilke konto/postering der var tale om.

2) Layout i IE8 i forhold til Firefox

Vi understøtter som udgangspunkt de nyeste versioner af de forskellige browsere, hvilket vil sige at IE8 er lidt forældet på den front. I IE11 vil det fungere efter hensigten og se mere ud som det også gør i Firefox.

3) IE8 drag'n'drop til indscannet bilag.

Lidt det samme svar som til forrige spørgsmål: IE8 er en ældre browser som vi som udgangspunkt ikke kan sige vi understøtter. Så vidt jeg ved var det ikke muligt at lave drag'n'drop som var tilpasset til IE8.

4) Huske størrelse på sidst åbnede pop--up-vindue.

Jeg kan se du har oprettet et andet indlæg omkring dette (http://forum.e-conomic.dk/11307/styring-af-popup-vinduer-i-e-conomic) så det svare jeg på, på det indlæg.

5) Her er jeg lidt i tvivl om præcis hvor det er du mener.

Er det når du klikker på knappen for at få det vist i et vindue for sig selv, eller er det i selve modalvinduet når du klikker på Ny postering at du ikke synes der er nok plads, eller kan scrolle?

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Apr, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”