forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Styring af popup vinduer i e-conomic

+1
Jeg vil ønske, at det var muligt for e-conomic (måske på en "pr. bruger" basis), at hukse brugerens valgte position og størrelse på de mange popup vinduer, der åbner i e-conomic i løbet af en dags arbejde.

Jeg ved ikke hvordan andre har det med det, men f.eks. når jeg åbner "ubehandlede" så få jeg et popup der kun viser to bilag previews, siddende midt på skærmen - oftest vil jeg udvide vinduet op og ned fra, for at jeg kan se fire bilag ad gangen - ligesom jeg oftest vil placere vinduet til venstre på min skærm, således at jeg kan kigge på ubehandlede og hovedvinduet i f.eks en kassekladde samtidigt.

Det kan sagtens lade sig gøre, men med det samme at man lukker et popup vindue og åbner den igen, så får man "default settings" igen.

Det vil også være godt, hvis man kunne drag and drop et bilag til tilknytning direkte fra ubehandlede (eller et andet arkivfolder) over til et åbent posteringsvindue i en kasseklade. Med det nye e-conomic kan man drag-and-drop fra ens eget PC, men ikke fra e-conomics foldere - hvilket er ret usmart når man har 500 bilag i economics folder, men foretrækker at åbne en kasseklade fra f.eks et bankudskfit - i denne situation kan man ikke få adgang til allerede uploaded bilag - i hvert fald før man bøgfører.

Ovenstående vil i hvert fald være et fremskridt for mig!

mvh/Adrian
spurgt 10 Apr, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Adrian (850 points)
status opdateret 14 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Adrian

Det er ikke et forslag jeg er stødt på før, så jeg er meget interesseret i at høre om dette også er et problem for andre, for at jeg kan skabe mig et lidt bedre billede af behovet.

Umiddelbart vil min tanke være at det vil være at opfylde et behov for de få, og vi er selvfølgelig interesserede i at det kommer så mange som muligt til nytte - og at det er i de forslag vores ressourcer bliver lagt. Der er kommet rigtig mange forslag ind på det sidste og jeg ved at der er travlt i udviklingen omkring forslag der har højere prioritet end dette.

Men skulle det vise sig at behovet ligger hos flere, så kan forslaget selvfølgelig tages op til revurdering.

Mht. drag'n'drop fra Ubehandlede, så kan jeg refere til dette forslag som du har oprettet: http://forum.e-conomic.dk/10923/ubehandlede-og-arkivfoldere

Og det er sat til Overvejes, så der bliver taget stilling til det på næste prioriteringsmøde.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Apr, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
opdateret 14 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen
Da jeg fremlagt dette forslag, var det også ud fra den overbevisning, at andre brugere kunne være ligeså trætte af at skulle kæmpe med placering og størrelse af popup vinduer.

Igen, her tager jeg ikke udgangspunkt i min erfaring med e-conomic og bogholderi (hvilket er ret beskeden) med derimod min erfaring med andre applikationer som jeg bruger i mit arbejde, og som oftest er brugt af IT kyndige brugere, der fra mange lignende applikationer stiller høj krav til funktionalitet.

Jeg vil nødig generalisere om e-conomics brugere, men det kunne være, at nogle brugere har deres erfaring mest med e-conomic og andre kontor applikationer, og er tilbøjelige til at indtage den holdning, at "sådan må det være".

Jeg kan dog se fra de andre indlæg her på forummet, at der er flere brugere, der også søger bedre funktionalitet, der måske vil være taknemmelig for denne idé.

Jeg ved nu ikke, hvordan e-conomic's popups er programmeret. Men at de overhoved popper op i en hvis størrelse og med en hvis placering må betyde, at et eller andet sted under motorhjelmen ligger der koder, der fortæller dem hvordan det skal være - måske er det "bare" et spørgsmål om at lade den enkelte brugers popups gemme deres indstillinger fra diste gang brugeren modifceret disse, for så at "look-up" og rette sig efter disse næste gang en popup af samme type fremkaldes?

Jeg vil også sige, at jeg på flere af mine arbejdsstationer arbejder med to-skærm opstillinger, således at der er mere plads til at overskue flere dokumenter og popups samtidigt. en desktop på 2 x 1920 x 1200 eller lignende gøre opgaven en del lettere - især hvis man bruger et grafikkort der tillader, at man kan fortælle applikationerne hvor de skal placere popups. Men det løser kun placering - ikke størrelsen.

mvh/Adrian
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”