forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Gem og næste som genvejstast

0
Genvejen "gem og næste", ctrl & pil ned virker ikke i Safari, findes der en anden genvej  der løser problemet ?
spurgt 10 Apr, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Christian Erichsen (140 points)
gen-kategoriseret 21 Jan, 2015 af Philip Kofod-Nielsen

2 Svar

Hej Christian

Jeg sidder desværre ikke lige selv på en Mac lige nu - men tastekombinationen Cmd + pil ned, bør meget gerne virke når man sidder på en Mac.

Måske du allerede har prøvet dette og uden succes? :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Apr, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Hej Christian
Ja det kan jeg godt forstå - beklager jeg ikke har fået opdateret med sidste nye i det.
Der er oprettet en sag på det i teknikken, som jeg dog ikke har hørt noget på endnu. Når jeg får nyt så skal jeg sørge for at opdatere herinde.
Jeg må sige at det er MEGET lang tid I skal bruge og jeg synes ikke det er en tilfredstillende service. Jeg har efter et 1/2 års venten stadig ikke muligheden for at bruge en simpel genvejstast der vil spare mig for en masse tid. Hvornår kan jeg forvente problemet løst ?
Hej Christian
Jeg er ikke personligt med i prioriteringsprocessen - men har netop forhørt mig for at få afklaring på hvor langt dette er. Det lader ikke til at have haft så høj prioritering i forhold til andre opgaver, hvilket er grunden til at der er gået så forholdsvis lang tid.
Jeg kan dog se at det ligger som en af arbejdsopgaverne for næste uge.
Jeg kender ikke selv til hvor omfattende det vil være at ændrer i sådanne ting - så om det er noget de når i næste uge tør jeg ikke love, og derfor er det heller ikke muligt at give en endelig dato på hvornår denne genvej bliver mulig at benytte.
Ok og tak for svar..
Jeg har netop fået mail om at det er udskudt yderligere, hvilket betyder at de ikke når at kigge på det i den kommende uge, men at der kommer til at gå yderligere tid hvilket gør det sværere for mig at komme med en nærmere dato for løsning på dette.
Jeg ved det er en ærgerlig information at få - jeg vil dog hellere fortælle det på forhånd i stedet for at vi kommer frem til næste uge og forventer en løsning dertil.
Hej Christian

Det er efterhånden noget tid siden at der har været aktivitet på dette - men med seneste opdatering som kom i dag har den sneget sig med og det er derfor nu muligt at bruge CMD + pil ned, hvis man sidder på en Mac.

Det er som nævnt, og som vi kan konstatere på datoen for indlægget, en del tid siden at dette spørgsmål blev rejst - men nyheden skulle du i hvert fald have, så du ved at dit forslag ikke var blevet glemt og at det faktisk var takket være dig at det blev løst. Så mange tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Det er jeg sikker på også er, og i fremtiden vil være, til stor gavn for flere brugere :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Jan, 2015 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”