Rapporter - fortegn - Fejl Budget

0
Hej e

Er det muligt at strømligne fortegn i rapporterne? Eller kunne vælge Vend fortegn i ALLE rapporterne?

Saldoballance: her kan der vælges vend fortegn

Resultatopg & Nøgletal: indtægter er med positivt fortegn, omkostninger er med negativt fortegn

Budget: knappen Regnskabsmæssigt virker ikke, derfor er indtægter negativ og omk, positiv

mvh

TB
i Forslag » Andet af (330 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej TB

Tak for din interesse i at gøre e-conomic bedre. :)

 

Jeg kan sagtens forstå din interesse i at få "strømlinet" rapporternes fortegn. Dog er der flere ting at tage med i overvejelse inden vi evt. vil kunne implementere en sådan ændring.

 

I dette tilfælde, hvor saldobalancen kan vende fortegn giver det mening, i den forstand, at denne rapport har det hele, mens resultatopgørelse og balance er to "specifikationer" af saldobalancen.

 

Nøgletalsrapporten, vil jeg mene altid giver mening at denne står med normale fortegn og ikke med debet/kredit, da nøgletallene beregnes uden debet/kredit betragtningen.

 

Knappen regnskabsmæssigt er jeg enig i lader til, at den ikke virker efter hensigten, hvis man ikke udfylder "fra aktivkonto" "til aktiv konto". Grunden til det, er at man skal vælge et interval hvor man netop ikke vil vende fortegnene, da det er aktiver, og derfor skal stå debet. Ellers virker funktionen ikke. Du kan også læse her på vores e-copedia om dette.

 

Grundet ovenstående samt at vi ikke umiddelbart har hørt ønsket før, vil det i denne omgang ikke komme med i vores prioritering. Vi vil selvfølgelig altid genoverveje, såfremt vi hører det gentagende fra mange af vores brugere.

 

Endnu en gang mange tak for dit indlæg og interesse i at gøre e-conomic bedre. :)


Ha' en rigtig god påske

 


 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)