Informizely customer feedback surveys

Drag m Drop layout

0
Hej.

 

Nu sidder jeg som bogholder med E-conomic, og må desværre indrømme at det der mærkelige skriftsprog i Layout delen er mega svært.

 

Jeg synes det ville være lækkert hvis man bare kunne oprette tekstbokse og så tage fat i den man ville flytte og derefter flytte rundt på dem.

 

Altså Drag n drop i hele layoutdelen, da det med x-pos, y-pos, b og h er meget forvirrende og gør faktisk at man lader sig "nøjes" med et mindre pænt layout, da det er for besværligt og tidskrævende at lave om på det.

 

Kunne det ikke gøres meget nemmere, for personer der ikke er så gode til det.
i Forslag » Andet af (360 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg.

Jeg er med på at det kan være en udfordring for dem der ikke har tid til at sætte sig ind i præcis hvordan Design & layout skal sættes op, og det derfor kan virke som en bøvlet måde at arbejde med sit layout på.

I den nærmeste fremtid er der dog andre forslag og forbedringer som er prioriteret højere end at lave en gennemgribende overhaling til Design & layout-modulet, som dette vil kræve.

Vi holder online kurser i Design & Layout, samt hjælper meget gerne på telefon, mail og chat hvis der er behov for dette.

Så jeg kan godt se at det kan gøres nemmere, og jeg vil slet ikke udelukke at der på et tidspunkt kommer til at ske ændringer i design & layout, men i øjeblikket ligger der forslag og opgave som prioriteres højere, da det vurderes at disse er vigtigere for et regnskabssystem og kan gavne flere.

Jeg håber på forståelse for denne prioritering, da det bestemt er et meget fornuftigt forslag.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)