Tilknyt allerede indskannede bilag til kasseklade i ny economic

0
Jeg er ved at lære at postere for første gang - har bugt e-conomic i flere år, men har havde eksterne bogholder - nu forsøger jeg selv og har et sprøgsmål...

Jeg har allerede indskannede alle bilag for 2013 - de ligger i arkivfoldere eller i ubehandlede.

Når jeg opretter en kasseklade fra bankudskriftet, så kan jeg ikke se, hvordan jeg tilknytter et bilag fra ubehandlet - i det ny economic, får jeg i stedet direkte adgang til en valgfri foldert på min egen PC, men ikke "ubehandlede".

Jeg kan selvfølgelig tage bilaget fra min egen PC, men så går der hurtigt rod i de bilag, jeg allerede har uploaded til e-conomic. Kan man overhoved tilknytte bilag fra ubehandlede til en postering i en kasseklade der er oprettet fra bankudskriftet?

Det forekommer mig ellers den mest logiske workflow, at tage bankudskriftet måned for måned, så postere alle transaktioner i rækkefølge - for kun derefter at postere/bogføre undtagelserne - altså bilag, der ikke figurerer i banken. Men dette foruydsætter, at jeg først afstemmer og tilknytter bankposterne.

Er der nogen, der kan give mig et fif?

 

mange tak / Adrian
i Spørgsmål » Andet af (850 points)

2 Svar

Hej Adrian

Du kan sagtens tilknytte dine ubehandlede bilag i e-conomics.

I kassekladden på knappen "ny postering" vælger du pilen ved siden af og klikker på ""ny postering fra indscannet" og så kommer du i dit bilagsarkiv i e-conomics og kan vælge det bilag der skal overføres til din postering.

 

Mvh.

Berith Nanett Christensen

OfficeBoost
Spørgsmål af (190 points)
Jeg ved, at jeg kan tilknytte bilag - det jeg forsøgt at finde ud af var, hvordan henter man et bilag fra ubehandlede til tilknytning til en post, der allerede indgår i en kasseklade man har oprettet fra banken. Man kan opret en ny postering fra ubehandlet - men ikke efter at posten figurerer i kassekladen.
Hej Adrian

Man kan arbejde med sine bilag på tå måder. Enten overføre dem fra PC ved oprettelse af ny postering eller fra fanen Indscanning hvor man kan tilknytte sine ubehandlede bilag til en enten allerede bogført postering eller postering i kassekladden.

Se mere her: http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/arbejd-med-de-scannede-dokumenter

Håber det er svar nok.
Det forstår jeg - men mit spørgsmål er ret specifikt - altså - når man har dannede en kasseklade fra bankudskriften, kan man til disse poster tilknytte et bilag, der allerede ligger i ubehandlet?

Jeg ved, at man kan oprette en post fra ubehandlet og tilknytte denne vej - men nu hvor posteringen allerede ER i kassekladden, hvordan tilknytter man bilaget fra ubehandlet? - Altså  FØR man bøgfører?
Hej Adrian

som Berith også er inde på så kan du faktisk godt fra Ubehandlede tilknytte et dokument til et endnu ikke bogført bilag som stadig ligger i kassekladden. Det gøres på samme måde som hvis du skulle ind og tilknytte det efter bogføringen.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)