forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flere regnskaber

0
Jeg er ny på systemet og kan ikke finde ud af om systemet kan håndtere flere regnskaber, eller om der kræves én licens pr. juridisk enhed. Vi har tre små juridiske enheder med under 50 bilag om året i hver. Det ville være træls, hvis det krævede tre licenser.
spurgt 19 Maj, 2010 i Spørgsmål » e-conomic generelt af John Tobiesen (150 points)
status opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
I e-conomic kan man bogføre én virksomhed (CVR-nummer) pr. regnskab (aftalenummer). Hvis man har fx tre virksomheder, skal man således oprette tre regnskaber.

For god ordens skyld skal det nævnes, at e-conomic har tillægsmodulet dimension, der gør det muligt at bogføre med afdelinger, men at dette ikke kan bruges til at bogføre forskellige juridiske enheder i det samme aftalenummer.

Ejer du mindst tre virksomheder, som du ønsker at bogføre i e-conomic, kan du rette henvendelse til os på 88 20 48 40 og aftale nærmere.

 

Svend Christiansen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Maj, 2010 Spørgsmål af Svend C (5,110 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”