Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Søgefunktion i abonnement delen

0
Hej

Vi er rigtig glade for at have skiftet til e-conomic. Vi har rigtig mange abonnementer og mangler i den grad muligheden for at søge og sorterer i sine abonementer. Det er også lidt trælst at man skal starte fra toppen af sine abonementer hver gang man har lavet en ændring. Den søgefunktion jeg søger er den samme, som virker så godt på kundedelen.

Mvh

Carsten
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Carsten

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se problematikken hvis man har mange abonnementer og at det derved kan være uoverskueligt at finde frem til de enkelte abonnementer.

I øjeblikket får vi rigtig mange forslag og må desværre prioritere i hvad der er flest mulige der får gavn af, og det betyder desværre også at der er andre forslag som bliver nedprioriteret i den process. Og lige i øjeblikket ligger fokus på nogle forslag som vil gavne breddest muligt, omend jeg sagtens kan se problematikken for dig.  

Som et work-around kan man evt. bruge browserens søgefunktion ved at trykke Ctrl + F. Der vil du kunne søge efter al tekst i vinduet.

Men det er ikke en hemmelighed at specielt jeg, gerne så at abonnementsmodulet fik lidt kærlighed og til det vil jeg notere mig dette forslag - så det er ikke helt ude endnu, men jeg må også være ærlig og sige at det ikke er noget vi skal forvente at se i nærmeste fremtid.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Phillip
Tak for svaret. Dit Ninja Tricks med Ctrl+F er en udmærket og brugbar løsning indtil videre.
Mvh.
Carsten