Brug jeres egne medarbejdere til fejlrettelse af jeres program.

+1
Jeg har i dag talt med en medarbejder som fortalte at de ikke må give forslag til ændring af fejl og mangler i jeres program, det skal vi som kunder selv gøre i dette forum.

1. vi har brugt tid på at få løst et problem, dernæst skal vi bruge længere tid på at formulere en problemstilling online.

2 jeres egne medarbejdere er professionelle og kan formentlig lettere forklare fejl eller mangler til jeres programmører en vi kan som brugere af programmet.
i Forslag » Andet af (230 points)

1 Svar

Hej Yvonne

Tak for dit indlæg.

Lige med hensyn til hvis der er tale om en decideret fejl, så er det også noget vores supportmedarbejdere kan håndtere og give videre til de relevante hos teknikken - det er ikke nødvendigvis noget man skal oprette herinde.

Hvis du har fået en anden opfattelse efter samtale med en af mine kolleger, så er jeg meget ked af dette, da det ikke skal være sådan hvis der er tale om en fejl - og du skal være velkommen til at ringe herind og spørge direkte efter mig så vi kan få oprettet en sag på den fejl du mener at have stødt på.

Når det kommer til forbedringsforslag, så er det dog korrekt at det skal oprettes herinde på forummet. Dette skyldes at det er herinde på forummet at de relevante medarbejdere som er udvalgt til at kunne tage stilling til forslag, er aktive. Derudover er det en måde for os at holde styr på de mange forslag som kommer ind og at vi sørger for at forklaringen af forslaget kommer direkte fra den der forslår det og ikke evt. misforstårs ved at tilføje endnu et led i keden fra forslag til handling.

Men om dette skal genovervejes tør jeg ikke sige på nuværende tidspunkt - da det giver os en rigtig god mulighed for netop at holde styr på de mange forslag, samt sørge for at alle forslag bliver besvaret og taget seriøst.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)