Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport - tilbud og ordrer

0
Hej

Jeg kan ikke finde nogen rapport, der giver mig et overblik over, hvad jeg har af tilbud og ordrer.

Har søgt på e-copedia uden at finde svar. Jeg har brug for en samlet rapport, men opdelt på hhv tilbud og ordrer inkl nøglefelter. Det må da være muligt uden for mange manuelle operationer via Excel?

Det kan jeg ikke være den eneste, der har brug for - håber der er et skarpt hoved, der kan hjælpe.

Takker/HelleB
i Spørgsmål » Andet af (1.9k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Helle B

Mange tak for dit indlæg :)
Jeg vil give dig ret i, at det skaber mere overbik er det muligt at hente en rapport over hvad der ligger af tilbud og ordrer.

Årsagen til, at du ikke kan finde det i vores e-copedia skyldes,at der ikke findes en sådan direkte rapport under. Den eneste måde du derfor kan få en rapport over  dine tilbud og ordre er ved at hente den ud, som en excel fil.
Dette skal du gøre ovre fra exporter data under indstillinger.
Herinde fra kan du hente en fil med liste over dine tilbud/ordre med de tilhørende oplysninger der er, at finde på denne.

Jeg håber at ovenstående kan hjælpe dig på vej, nu når din ønskede rapport ikke findes.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla - tak for svar
En noget omstændig fremgangsmåde, der kræver en del manuelt arbejde, så det er ikke noget, man vupti lige gør for at få overblik. Jeg synes derfor ikke, man kan kalde sagen for "løst". Jeg håber, I har forbedring af rapporter med på udviklingslisten.
mvh/Helle
Hej Helle
En hurtig tanke, så mener jeg Itnivision har en løsning på dette, du kan derfor tage kontakt til dem og høre nærmere http://itnvision.dk/.