Vil du gerne med på ny-e-conomic-bølgen allerede nu??????

0
Jeg og flere andre bruger af e-conomic

er uden valgt blevet smidt over på den nye platform?

Det viser sig at vi ikke har noget valg!

Jeg har ikke ønsket dette og vil forblive på det som jeg er glad for

har fået dette svar:

Omkring manglende kommunikation vedr. konvertering til Ny e-conomic, så er jeg oprigtig ked af at du ikke har fået informationen. Vi har søgt at informere bredt, både i nyhedsmail, direkte mail, og i e-conomic (popup) til alle.

jeg har kun fået et periodisk popup når jeg skal login

som jeg gentagende gange har afvist

men vi har ikke noget valg ......................

Dårlig Forretnings politik

Torben Møller
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Torben

Mange tak for dit indlæg.
Som du henviser til i mail svaret så vil jeg igen, gerne beklage og undskylde at du ikke har modtaget, tilstrækkelig information, omkring skiftet til ny e-conomic. Vi mener selv at vi havde informeret vidt og bredt, med nyhedsbreve, pop’up, som du selv nævner, blog o.s.v. men tydeligvis har vi ikke ramt helt i mål, og hvorfor vi vil bruge dit feedback, til at gøre dette endnu bedre i fremtiden.

Omkring skiftet til ny e-conomic, er dette en naturlig udvikling af vores system, hvor vi, for at imødekomme krav og ønsker fra vores kunder, har opgraderet til ny teknologi, udseende og arbejdsflow.

Da vi ikke kan vedligeholde og udvikle flere versioner af e-conomic, bliver det et skift for alle kunder, og vi håber at alle de nye fordele/muligheder, opvejer og overskygger, evt. gener ved at skulle udforske e-conomic  i hvordan ny e-conomic fungerer.

Har du spørgsmål til det nye, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, enten på mail: info@e-conomic.dk, telefon 88204840 eller fange os på chatten.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)