forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sagsnr. oprettelse og søgning på tværs af alle "dokumenter"?

0
Vi har brug for, at kunne følge alle "dokumenter" i forbindelse med en "sag" - som ikke er egentlig timebaseret/afregnet. Dokumenter kan være: kommunikation, E-mails, tegninger, forespørgsler ind/ud, tilbud ind/ud, faktura ud/ind osv. - der indgår ofte flere ydelser/varer fra leverandører.

Hidtil har vi opretter et sagsnummer for hver "sag" og tilknyttet dette nr. til alle dokumenters filnavne således, at vi har kunnet søge på dette nummer og få alt frem fra filarkiverne.

Er der en tilsvarende mulighed i Economic? hvordan?
spurgt 4 Apr, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af HKT (120 points)
status opdateret 9 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej HKT

Tak for dit indlæg. 

Det er muligt med tillægsmodulet projektstyring at oprette sager som kan tilknyttes fakturaer, tilbud, ordre, finansbilag og leverandørfakturaer, derved vil man kunne følge alt der er oprettet i e-conomic som har med den enkelte sag at gøre på sit sagskort. 

Se evt. mere om tillægsmodulet Projektstyring her, eller tag fat på os på telefonen, 88 20 48 40, og tag en snak med en af vores medarbejdere omkring hvordan det kan bruges hos jer. :)  


Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 9 Apr, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”