Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ekstra ordre

0
Hej,

Jeg har oprettet en masse varer, og har nu fået ekstra ordrer.

Jeg søger et søgefelt som fx. kan hedde fra dato - til dato, under RAPPORT_LAGER_GENBESTILLING.

Som det er nu, kan jeg søger fra vare - til vare og der får jeg så alt hvad der er lavet af ordre og der kan jeg ikke skelne hvad der er ekstra ordrer.

Jeg ved ikke om det kan lade sig gøre i forvejen, men har talt med et par bearbejder og de ved det heller ikke.

/Mette
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mette

Da det er hensigten at rapporten Genbestilling skal vise et nutidsbillede af hvad der er i beholdning, til rådighed, i orde osv. - så er det ikke idéen med det at den skal afgrænses på dato.

Du skriver at det er i forbindelse med Ekstra ordre - men de oprettes vel også som odre og tæller derved med i kolonnen I ordre. Jeg mangler en forståelse for hvad det er dine ekstra ordre er, og hvorfor de ikke skal tælle med i dit overblik over dit lager som værende I ordre.

Det lyder som et meget specifikt ønske og  da vi får rigtig mange forslag må vi desværre også prioritere i disse forslag. Dette betyder at vi prioritere de ønsker højest som kan gavne flest muligt. Så jeg er meget interesseret i at høre om der måtte være andre der har samme behov. Men det er som sagt ikke tanken med rapporten Genbestilling at den skal afgrænse på datoer, men derimod give et nutidbillede af beholdningen.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)