Informizely customer feedback surveys

Differentieret adgang til sager i projektstyring

0
Vi ønsker at kunne differentiere på adgangen til de enkelte projekter, således at den enkelte medansvarlig kun kan se egne projekter.

Vi har oprettet basic fane, således at vores byggeledere kun har adgang til projekter under rapporter, men her ønsker vi, at de kun kan se deres egne sager. Er dette noget der vil blive kigget på i nær fremtid?

Mange hilsner

Majbritt Weirgang Kristiansen

BYENS TAG & FACADE A/S
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Majbritt:)

 

Tak for dit indlæg.

 

Jeg vil i min beskrivelse lige starte med at beskrive hvad basic - fanebladene kan. Når man giver adgang til basic faner for brugeren mulighed for at se alt der ligger under dette menupunkt. Det kommer ikke til at hænge direkte sammen således at det også kobler op med de indstillinger der ligger under projektstyring.

 

Dette leder mig hen til, at hvis du opretter din medarbejder som projektleder uden at give adgang til de her basic rapport faner. Vil medarbejderen kun kunne se de sager som han/hun er ansvarlige på. Ud fra sagen vil de så kunne trække et sagskort, hvor de vil kunne få alle de rapport oplysninger der vedrører sagen.

 

netop derfor, vil vi ikke udvikle det således at basic fanerne så de er afhængige af at medarbejderen kun kan se sine ansvarlige sager.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)