Få dato ud i text, dvs MARTS istedet for 03, evt oversat

0
Lige nu er det et spørgsmål, synes jeg har været gennem de forskellige dynamiske dato ting.

Jeg skal gerne ha' måneder ud som tekst, specielt på de udendanske fakturaer, de har jo individuelt for de engelsk-læsende lande hver deres rækkefølge af måned og dag.

Samme spørgsmål for udregning af sidste rettige betalingsdato.

Er der nogen fix måde at gøre det på?, eller skal vi over i at angive dato format-specifier sammen med teksten, der så bliver for lang, ala

  "Faktura dato (DD.MM.YYYY).............. : "

I f.eks. de arabiske omgivelser misforstår de datoer, hvis det muliggør at forsinke betaling.

Og i USA bliver de meget kede af at få måned i tal. Alternativet bliver at misbruge et af de andre tekst-felter til at håndformatere datoer.

-- Frank
i Spørgsmål » Salg af (190 points)

1 Svar

Hej Frank

Der findes desværre ikke et dynamisk felt til at indtaste dato i tekst - men jeg kan rigtig godt forstå problematikken omkring kunder der bevidst eller ubevidst misforstår forfaldsdatoen.

Man kan selv bytte rundt på rækkefølgen på de dynamiske felter så det bliver MM.DD.YYYY i stedet, som de bruger i nogen lande og blandt andet i USA - hvis endelig det skal være med tal. Men det du egentlig efterspørger er at få teksten på, og som du er inde på så kunne det gøre ved at udnytte et af de dynamiske felter man ikke bruger (f.eks. Tekst1, Tekst2, Øvrig Ref. osv.) - det giver dog en del manuelt arbejde ved at man skal ind og skrive det ind på fakturaen fra gang til gang.

Lad os se om der måske er andre der har andre forslag til hvordan de løser problematikken?

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)