Vedr. automatisk log af

0
Hej med jer,

Jeg opretter dette indlæg på baggrund af en kunde.

Kundens forslag var, at det kunne være fedt, hvis systemet bare smider én af, når man har været inde i systemet i lang tid, uden at have brugt det...

Det er nu også tilfældet, MEN, man skal først klikke, før man bliver smidt af.

Det kunne være fedt, hvis den bare smed én af, og at der kommer en pop-up, der fortæller, at man er blevet smidt af, fordi man ikke har brugt det i lang tid.

Det er nemlig ikke fedt, at man først skal klikke, før man bliver smidt af, for så kan man jo stadig se, hvad der er på skærmen, og hvis der er en nysgerrig type, kan den jo se, hvad der er på skærmen.

Og ja, man kan bare låse skærmen, men hvis det ikke lige er det, man har lyst til, så er det her faktisk et godt forslag.

Jeg håber, det giver mening.

Med venlig hilsen

Dejvid Vidojevic

Online regnskabsprogram
 

i Forslag » Andet af (1k points)
status opdateret af
Jeg ville til gengæld synes, at det er pænt irriterende at blive smidt af. Specielt fordi det er så nemt at låse skærmen eller lukke browseren.
Enig! Når man sidder og bogfører er det pænt irriterende, at man hele tiden skal hold gang i sin bank, der ofte kommer op og advare om, at nu bliver man snart smidt af. Det bliver jeg i øvrigt ofte. Her er det rart, at man bare er på i e-conomic. Kan slet ikke overskue, hvis med sidder med bank og e-conomic og de så begge kommer op i tide og utide og spørger om man fortsat ønsker at være på.
Så det bliver et NEJ TAK! fra mig.
Beklager jeg lige vækker en gammel tråd til live igen - men jeg føler at jeg skylder jer et svar på jeres kommentarer :)
Efter 60 minutter vil man blive logget ud lige meget hvad. Dette sker af hensyn til at vi kan holde en vis sikkerhedsmæssig standard.
Forslaget går på at man bliver logget ud efter de 60 minutters inaktivitet i stedet for at den først logger af når man klikker på en knap i programmet. Dette har mig bekendt i flere tilfælde betydet at man har indtastet noget i troen om at man stadig var logget ind og derefter må konstatere at man ikke er logget ind, og det man har indtastet derfor ikke kunne gemmes.
Så det vil have den betydning at i vil blive præsenteret for loginsiden når man rammer de 60 minutters inaktivitet, i stedet for at det først sker ved at man klikker på noget i systemet og derved bliver logget af.
Håber det klarede lidt op i hvad dette forslag kommer til at betyde.

3 Svar

Det kommer med på prioriteringsmødet.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Forslaget er blevet prioriteret og der vil blive kigget på at finde en løsning på dette .

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Så håber jeg, at det bliver en valgmulighed via ens indstillinger.
Så sørg for også at prioritere at man et eller andet sted i generelle indstillinger SELV skal kunne bestemme hvor lang tid timeout der skal være før man smides af, allerhelst selv kunne bestemme om dette overhovedet skal ske.  Det er &#¤¤!& irriterende at man hældes af i sikkerhedens navn blot fordi man .. et eller andet der trækker ud.  Lad dog dem der påtager sig ansvaret taget ansvaret.  Vi er stadig et par stykker på denne planet der godt kan styre selv.  Takker ;-)

Hej med jer. smiley

Jeg opdatere dette forumindlæg med nyheder om, at vi har implementeret en feature, der giver besked i en form af pop-up, når man har været inaktiv i mere end 1 time.
Denne pop-up besked, skulle gøre det mere klart, hvornår man automatisk er blevet logget ud, og dermed fjerne de tilfælde hvor man har været væk fra skærmen, kommet tilbage at begyndt at lave arbejde, og først derefter bliver logget ud, uden besked.
Samtidig giver pop-up mulighed for at klikke på ”Log på” igen.

Det skulle hermed blive meget nemmere at vide, hvornår man er blevet logget af, og dermed minimere misforståelser. Jeg markere dette indlæg som gennemført på baggrund af ovenstående.

Endnu engang tak for jeres input og engagement på forum.

God dag derude. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)