Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betalingsbetingelser - AB92

0

Hej

Det er et stort ønske at få oprettet en betalingsbetingelse som hedder AB92

Funktionen skal være 15 arbejdsdage (hverdage) fra fakturadato, weekender må ikke tælles med

F.eks. Faktura pr. 25.3.2014 skal betales 14.04.2014

i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej

Tak for dit forslag.

Det er ikke et forslag vi har set herinde før - så jeg er meget interesseret i at høre om der er andre med samme behov, så vi har en idé om hvor mange der måtte ønske dette.

Vi ser meget sjældent at betalingsbetingelserne regnes i hverdage og min umiddelbare tanke vil være at vi kan bruge vores ressourcer andetsteds og ramme breddere end dette forslag. Selvfølgelig med fuld respekt for hvis andre måtte vise opbakning omkring det.

Typisk ser vi at forfaldsdatoen sættes efter hvornår du godt kunne tænke dig senest at modtage betalingen.

En mulighed kunne være at oprette en betalingsbetingelse af typen Løbende uge med start mandag og med dagene sat til f.eks. 15 dage. Så vil det helt præcise antal af dage variere alt efter hvornår på ugen man laver fakturaen, men man sikre sig i hvert fald at kunden som minimum har to uger til at indbetale.

En anden udfordring ved dette vil være hvordan helligdage så skulle håndteres - selvom vi har en kaldender-funktion som kan fortælle hvornår der er weekender, så har vi ikke det samme mht. helligdage, så dette skulle også på plads for at funktionen skulle virke efter hensigten. Så der ligger mere i det end man lige umiddelbart tænker og i vores bestræbelse på at ramme så bredt som muligt, så må vi også prioritere i forslagene og vi vælger i dette tilfælde at prioritere andre forslag højere end dette.

Men hvis andre skulle have behov for samme funktion kan forslaget selvfølgelig tages op til revurdering igen.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Også et ønske herfra.
For os er det 10 hverdage, vi ønsker.