Informizely customer feedback surveys

Konkurrence: Hvad skal vi kalde e-conomics nye superfeature?

+3

Hej alle e-conomic-brugere

 

Vi har brug for jeres hjælp: Vi har lavet en rigtigt smart ny feature i e-conomic… Men vi kan ikke finde et godt navn til den.

 

Så nu giver vi dig chancen for at være kreativ, få medbestemmelse på vores nye feature og samtidig vinde et gavekort på 500 kr. til Gavekortet.dk!

 

Har du lyst til at lege med, så send en mail med dit aftalenummer til info@e-conomic.dk, og skriv ”Ny feature” i emnelinjen. Så giver vi dig adgang til featuren, så du selv kan teste før alle andre (bemærk, at featuren kun virker på det nye e-conomic).

 

Du skriver bare dit forslag som en kommentar eller svar til indlægget her, senest tirsdag den 22.april kl. 12. Derefter vælger vi det bedste forslag som det nye navn til featuren og belønner vinderen med et gavekort som tak for hjælpen.

 

Kort fortalt kan man bruge den nye feature til lynhurtigt at finde frem til en hvilken som helst menu i e-conomic eller til at vælge knapper og ikoner, dér hvor man er – helt uden brug af mus.

 

Tryk på punktum (.) for at åbne featuren, og brug piletasterne til at vælge fra listen, eller skriv et søgeord for at navigere til andre menuer i e-conomic.

 

(Bemærk: Starter du på Hjem-siden, skal du klikke på et andet faneblad, før du kan bruge featuren – det bliver rettet sammen med en række andre fejl, inden featuren bliver tilgængelig for alle om ca. en måneds tid.)

 

Superfeature

 

Så featuren handler altså om at navigere hurtigt. Eller måske… søge i e-conomic… Eller… bruge genveje. Eller… finde menuer. Eller noget helt andet, som du selvfølgelig uden problemer kan lave til et uovertruffent godt navn smiley

 

Et par enkle retningslinjer for jeres kreative udfoldelser:

  • Navnet skal på den ene eller anden måde være relateret til, hvad featuren handler om eller kan bruges til – dvs. ”Supertanker” eller ”Børge” er ude!
  • Navnet skal kunne bruges på andre sprog, enten oversat eller det skal være et universelt navn, som kan gå på alle sprog

 

Til sidst: Har du generel feedback på featuren, vil vi naturligvis også meget gerne høre det. Som sagt er vi i øjeblikket ved at rette en række mindre fejl for at gøre funktionaliteten helt klar og regner så med senere i år at samle op på den feedback, vi har fået, for om muligt at gøre featuren endnu smartere.

 

God fornøjelse med navnelegen smiley

i Forslag » Andet af (230 points)
opdateret af

7 Svar

Tager i gas på os ?  Er det stadig d. 01 April ?

Venligst; Hvor skulle den feature være gemt, eller er det bare et easter egg ?

Læs:  Jeg kan ikke finde den funktion/feature... og såfremt der var shortcut via "punktum" ville jeg nok

se mig om efter noget andet i en fart.
Forslag af (2.2k points)
Hej Robert, den er skam god nok - det er hverken aprilsnar eller easter egg :-)

Som der står i indlægget, skriver du bare en mail til info@e-conomic.dk med dit aftalenummer og "Ny feature" i emnelinjen, så giver vi dig adgang til featuren :-)
Argh.  Så langt ned havde jeg slet ikke læst.  Når man præsenteres for en ny feature der ovenikøbet er bundet op på "punktum", så tænker man "så for pokker"  det må jeg se.  Hvor meget kan gå galt når der pludselig ligger en funktion på punktum, i stedet for bare at sætte et punktum "."   Er det korrekt opfattet - så tror jeg ikke det skal aktiveres her.  Sætter for mange punktummer til daglig ;-)
Bare rolig - punktummet vil blive ved med at fungere som almindeligt punktum når du er ved at indtaste eller søge efter noget. Det er kun, når du er på steder i programmet, hvor punktummet ikke kan opfattes som forsøg på at skrive et almindeligt punktum, at den åbner den nye feature. Den del har vi fået testet ganske grundigt allerede :-)

Jeg vil foreslå ”Quick Launch”

 

Jeg ved godt det dækker over lidt andet i microsoft-verdenen, men der er begrebet på vej ud og supporteres ikke mere – så hvorfor ikke holde liv i den smiley


René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Forslag af navn til den nye feature : "Index"

Et navn der fungere på mange forskellige sprog og som nemt kunne dække over de funktioner i beskriver den nye feature får - stikordsregister og hjælp til dagligdagen.

Sofie Fogh-Dahl, BS Regnskabsservice
Forslag af (150 points)
Den skal klart hedde QuickFinder  ..  eller hvis man ønsker danske termer KvikFind.

SmartSearch kunne også være en mulighed  ..  eller på dansk:  KvikSøg.
Forslag af (140 points)
Tak for alle de gode forslag indtil videre - keep 'em coming :-)
Hvad med at kalde den spot-on eller dotFind?
Forslag af (1.9k points)
Så er konkurrencen lukket. Vi kigger på forslagene og vender snart tilbage med en vinder :-)
Forslag af (230 points)
Og vi har en vinder...

Først tak for alle de gode forslag fra jer alle sammen - jeres input har virkelig udstukket mange forskellige muligheder, som vi ikke selv havde set, og vi har haft rigtig meget disukussion ud fra jeres idéer.

Nu til vinderen:

TROMMEHVIRVEL

Kaare Hansen med KvikSøg, som vi på engelsk har døbt QuickSearch! Kaare, vi skriver til dig direkte, så du kan få dit gavekort.

Og endnu en gang tak til alle jer, der deltog.

God weekend :-)
Forslag af (230 points)