Bogføring af kreditorbetalinger

0
Når jeg er ved at bogføre kreditorbetalinger i den alm. kassekladde, så vælger jeg først leverandør, derefter hopper jeg over til fakturanr. hvor jeg så får pop-up-vinduet frem med fakturaer til udligning, ved at bruge tab og piletasterne kan du også få markeret beløb til udlign, mit spørgsmål er hvordan får jeg godkendt og kommer tilbage til kassekladden uden brug af musen?
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Camilla

Det styres af hvor fokus er. Så man kan godt tabulere sig frem til at fokus ligger på knappen Udlign valgte og derefter trykke enter.

Hvis man har mange linjer kan det være det bliver til en hel del tabuleringer, men ligger der kun en enkel linje, så vil man fra beløbs-feltet kunne tabulere tre gange, også er fokus på Udlign valgte.

Andre steder i systemet, hvor det kan lade sig gøre, bliver den blå knap automatisk aktiveret når man trykker enter. Og det kan jeg også godt se kunne gøres her - så der arbejdes på at de blå knapper, som f.eks. Udlign valgte, bliver aktiveret ved et tast på enter. Men indtil videre må man tabulere sig frem til det. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)