forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføring af kreditorbetalinger

0
Når jeg er ved at bogføre kreditorbetalinger i den alm. kassekladde, så vælger jeg først leverandør, derefter hopper jeg over til fakturanr. hvor jeg så får pop-up-vinduet frem med fakturaer til udligning, ved at bruge tab og piletasterne kan du også få markeret beløb til udlign, mit spørgsmål er hvordan får jeg godkendt og kommer tilbage til kassekladden uden brug af musen?
spurgt 2 Apr, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Camilla Ollerup (140 points)
status opdateret 2 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Camilla

Det styres af hvor fokus er. Så man kan godt tabulere sig frem til at fokus ligger på knappen Udlign valgte og derefter trykke enter.

Hvis man har mange linjer kan det være det bliver til en hel del tabuleringer, men ligger der kun en enkel linje, så vil man fra beløbs-feltet kunne tabulere tre gange, også er fokus på Udlign valgte.

Andre steder i systemet, hvor det kan lade sig gøre, bliver den blå knap automatisk aktiveret når man trykker enter. Og det kan jeg også godt se kunne gøres her - så der arbejdes på at de blå knapper, som f.eks. Udlign valgte, bliver aktiveret ved et tast på enter. Men indtil videre må man tabulere sig frem til det. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 2 Apr, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”