Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forsinkelser og systemfejl

+1
Hvor er det dog bare pissehamrende (og så er det mildt sagt) irriterende, at man bliver smidt af, imens man er ved, at fakturere og har gjort sig den umage, at skrive en lang følgetekst sin sin kunde og skal starte helt forfra på udenlandsk...  Jeg gør mig til den vane nu, at kopiere alt inden jeg trykker på ENTER når e-conimics ikke er til, at stole på..... Blot galde fra en utilfreds bruger
i Forslag » Andet af (150 points)

2 Svar

Indlæg slettet.  Ingen grund til gratis support denne vej.
Forslag af (2.2k points)
opdateret af
Hej

Tak for dit indlæg og tak til Robert for input.

Jeg kan sagtens forstå at det er vanvittig frustrerende at miste det man har siddet og arbejdet på, for derefter at skulle starte forfra.

Hvor er det helt præcis du sidder og arbejder i programmet når det sker? jeg kan se du skriver det er når du opretter en faktura - så er det når du skal skrive brødteksten til mailen eller er det måske i felterne Overskrift, Tekst1 og Tekst2?

Hvor lang tid er der tale om der går fra du skriver teksten til du klikker Gem/Ok?

Og bare for jeg er sikker: når du skriver at du oplever du bliver smidt af, så ryger du tilbage til log på-siden eller hvordan?

Mht. svar på Roberts kommentar: Serverne kører om aftenen og natten ligesom de køre i løbet af dagen og bør ikke være påvirket af andre ting. Hvis der har været knas med serverne i løbet af natten får vi det at vide i supporten om morgenen, så ved vi det i hvert fald hvis der har været udfald i løbet af natten.

For at det hele er på plads mht. fejlsøgning bliver jeg også nødt til at høre jer hvilken browser samt version i bruger?

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Indlæg slettet.  Ingen grund til gratis support denne vej.
Hej Robert
Okay - 5-20 sekunder kan vi i hvert fald lynhurtigt blive enige om at den ikke bør logge en af efter.
Jeg har før oplevet nogle problemer med at man kan blive smidt af i IE10 - det gælder ikke alle der bruger IE10 og det er derfor svært at finde ud af præcis hvad det er der får det til at ske.
Har du mulighed for at prøve at se om det er med samme resultat i f.eks. Firefox eller Chrome - så kan vi i hvert fald starte med at udelukke om det skulle være det.
Indlæg slettet.  Ingen grund til gratis support denne vej.?
Hej Robert
Det er en mulighed at der en fejl i samspillet mellem e-conomic og IE - det er jo i hvert fald meningen at e-conomic skal kunne fungere med de nyeste browsere, så vi skal selvfølgelig også have sørget for at e-conomic fungere ordentligt i, i hvert fald, IE 11.
Jeg har ikke kunne genskabe selv i min IE 11 på Win7 - så det er svært for mig at gå videre med noget helt konkret indtil vi ved hvad der kan fremprovokere det.
Jeg får lidt fornemmelsen af at det er noget der sker stort set hver gang (eller hvor ofte?) du skal lave fakturaer om aftenen?
Har du mulighed for næste gang at optage en lille video af det så vi kan få en fornemmelse af hvad der sker? Til formålet kan du f.eks. bruge det gratis program Jing fra TechSmith (http://www.techsmith.com/jing.html)og send det til info@e-conomic.dk, Att.: Philip.
Så tester jeg også selv videre i mellemtiden og prøver på så mange forskellige maskiner jeg kan komme i nærheden af.