forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Aktivering af poster

0
I forbindelse med aktivering (periodisering) af poster i finanskladen, vil det være en stor fordel, hvis man kunne importere de 3 felter, der skal bruges + konto nummer, startdato og slutdato.

Vi importerer data til alle vores fakturaer og skal hver måned ind på omkring 300 linier og rette de 3 felter manuelt. Alle andre felter kan udfyldes via importen.

Vi kan automatisk udfylde disse felter i importfilen, så det ville være en stor hjælp.

Er der andre, der har samme problem?
spurgt 28 Mar, 2014 i Forslag » Import og eksport af data af TSP (120 points)
status opdateret 2 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt forstå behovet for dette i jeres tilfælde - det er ikke umiddelbart noget vi har hørt fra andre.

Vi sidder med den udfordring at alt skal prioriteres i forhold til hvad der kan gavne flest mulige brugere og i den forbindelse er der andre forslag som vi mener kan gavne flere og som vi hellere ser vores ressourcer brugt på. Men det er bestemt ikke noget dårligt forslag - jeg kan sagtens se at det må være et kæmpe arbejde for jer at skulle igennem og redigere i felterne efter importen.

Jeg har ladet forslaget ligge i nogle dage for at se om der var andre der havde kommentarer til det, men jeg synes også at du skal vide hvor vi står i forhold til dette. Så umiddelbart vil det blive sat til Implementeres-ikke, men skulle der komme andre kommentarer herinde omkring ønsket ved dette, er der selvfølgelig mulighed for at det kan genovervejes.

Så lad os gerne høre fra andre der har samme ønske.

Men nu er der i hvert fald også opmærksomhed omkring det, så hvis det ligger lige til højrebenet på et tidspunkt så vil det komme med.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 2 Apr, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”