Ny Economic virker ikke på min iPad og android

0
Har brugt economic i 4år og har været meget tilfreds - indtil nu!

Er nu blevet tvunget over på ny econmic, hvorrefter jeg nu kun kan logge på economi, og ikke andet, når det gælder iPad (hverken via safari eller econmic appen, sidstnævnte giver bare sort skrærm efter at være startet) og android.

Der kommer kun den øverste "bjælke", men der sker ikke noget, når jeg trykker på de enkelte knapper.....
i Forslag » Andet af (160 points)
opdateret af

2 Svar

Hej Erik

Der ligger en udfordring i at vi bliver nødt til at optimere til de nyeste browsere og de browsere som producenterne selv fortsat understøtter. Dette betyder blandt andet at kører man en version af IOS som ikke supporteres af Apple selv, så kan vi heller ikke garantere at det vil virke med e-conomic.

Der er tale om Safari-browsere i IOS 6.1.6 eller ældre. Det lyder i hvert fald til at dette kunne være grunden til at det ikke fungere igennem Safari-browseren. Jeg har selv testet at det virker i Safari på IOS 7.

Måske er det muligt at hente Chrome til IOS version 6, hvilket muligvis kan afhjælpe det.

Det er forresten også samme problematik der gør sig gældende for Mac brugere med Safari version 5 eller ældre.

Mht. app'en så skal du have fat i vores app-team som kan tage fat i hvad der helt specifikt kan være galt med app'en: Apps@e-conomic.com

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Jeg har en Ipad 1, så du har ret mht. IOS 5.1.1, som er nyeste til denne, men ved hjælp af Chrome kan jeg få det til at køre, så jeg er også blevet gladere med det nye Economic, nu :) Takker.

Prøv denne app på din iPad: MobileOffice

Forslag af (260 points)