Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




oprettekse af varer

0
Hvis der i vinduet hvor man opretter en varer også tilføjer levenrandør udover leverandørens varenr, så kædes hele processen sammen. Udover dette så vil man i en virksomhed typisk ku have en leverandør til specifikke varegrupper, det letter en lager styring samt mulighed for at opnå den bedste pris.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se din pointe i at det vil være nemmere at kunne tilføje leverandøren direkte til varen når den oprettes.

Jeg ser dog enudfordring ved at gøre det på denne måde. Fordi selvom du skriver at mange kun har én leverandør til hver varer, så bliver vi nødt til også at tænke på at der også er mange der har flere leverandører til samme varer og at det lige netop der at leverandørvarenumre er specielt nyttige.

Hvis man skal sætte en leverandør på varen når den oprettes, så kunne der være et blankt felt til hvis man vil vælge flere leverandører på - men en udfordring i dette, kunne være hvis man vælger en leverandør på varen og samtidig vælger at tilknytte yderligere leverandører til varen inde på selve leverandøren. Skal den så forholde sig til det ene eller det andet. Generelt ser jeg en udfordring i at skulle gøre det denne vej, netop da der skal tages hensyn til muligheden for at have varen tilknyttet flere leverandører.

Jeg vil være meget interesserede i at høre andres input omkring dette for at få en generel idé om behovet for dette.

Men som nævnt er leverandørvarenummeret i stor grad også tiltænkt dem som netop har flere leverandører til samme varer og derved kan differentiere imellem de forskellige varenavne alt efter leverandør, så det er en ting vi må have i mente.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)