forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indtastning af fragtomkostninger på en Ordre / Faktura?

0
Hej

Jeg er ved at oprette den første faktura i e-conomic med et antal varer + fragtomkostninger + dankortgebyr ud fra en ordre i min webshop. Jeg har oprettet konti til at håndtere både fragt og gebyrer, men hvordan får jeg dem på fakturaen? Der er kun mulighed for at tilføje varer. Og det giver jo ikke mening at oprette Fragt eller Gebyr som en vare, da jeg i så fald ikke kan skelne i mine rapporter over varesalg og fragt/gebyrer (hvor fragt og gebyrer jo er udlæg)

Jeg har søgt på dette forum, men kunne ikke finde noget lignende. Tænker der må være andre webshops, der har løst denne på en fornuftig måde?

Og i øvrigt: Hvilken forskel gør det om jeg indtaster en webshopordre som en Ordre eller "blot" som en faktura? Vil gerne gøre det rigtigst muligt fra starten af.

På forhånd tak for svar.

 

Vh

Bjarne K.
spurgt 27 Mar, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Bjarne K. (230 points)
status opdateret 28 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Bjarne

Det du skal gøre med fragten/gebyrerne er at du skal opretten varegruppe specifikt til fragt/gebyr. På denne varegruppe sætter du så dine konti for fragt/gebyr på. Derefter opretter du en vare til fragt/gebyr som tilknyttes den netop oprettede varegruppe. Så vil fragten/gebyret nemlig blive bogført på den korrekte konto, samt i din omsætningsstatistik kan du vælge ikke at få vist varegruppen for fragt/gebyr så det ikke genere din reele omsætning.

Mht. ordre og fakturaer - så er forskellen egentlig blot om du vil sende en ordre til din kunde først, som de skal acceptere inden de modtager fakturaen, eller om de bare skal have en faktura med det samme når købet er registreret.

Håber det gav svar på dine spørgsmål :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Mar, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”