Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kundebetalinger fra Betalingsservice, EAN faktura og FI-kort

0
Vi har et problem som vi helt sikker deler med mange andre af jeres kunder.

Vi opkræver nogle kunder via Betalingsservice, nogle via EAN faktura, og nogle via e-mail.
Alle kundernes betalinger går i banken med kortart 71, så derfor indeholder filerne fra Betalingsservice alle kundebetalinger, dog med den forskel, at der på EAN og e-mail er angivet faktura nummer i stedet for kundenummer, så de bliver afvist.

E-conomic vil ikke bogføre alle indbetalinger fra Betalings filen, selvom den indeholder alle nødvendige oplysninger. Vi kan så gå i netbanken og hente en FI adviserings fil, og køre den i e-conomic, men den indeholder også alle indbetalinger fra Betalingsservice, som lige skal fjernes.

Problemet ved ovenstående er, at man skal lave samme arbejde to gange, først hente og køre filer fra NETS, og så hent og køre filer fra netbanken. Men man kan ikke hente FI adviserings filer i netbanken, uden særligt abonnement til over 2000 kr. i oprettelse og over 2000 pr. år i gebyr (hos Danske Bank 4000 kr.). og vi har jo allerede filerne fra Betalingsservice helt gratis.

Vi har prøvet at lave en fil til import i kladden, men det går ikke godt, da den forlanger kundenummer, og vi har jo kun faktura nummer.
Vi kunde så tænke os at lave en fil til import i FI advisering, men hvordan skal den opbygges for at virke?

Hvis I nu var smarte, ville I lave en lille forbedring i e-conomic.
Jeg kan tænke mig to løsninger:
At PBS advisering i e-conomic ændres meget meget lidt, så den også kan læse faktura nummer (en kombination af PBS & FI advisering).
At bankafstemning automatisk læser fakturanummeret fra kortart 71 og overførere det til kladden.
i Forslag » Andet af (290 points)
status opdateret af 🔒
Hej Medlemskontoret

FIK koden er anderledes, hvis det er et kundenummer. Her har der indsneget sig et 3-tal.

Vedr bankafstemning
Se her http://forum.e-conomic.dk/8029/bankafstemning(implementeres ikke)

Så den kommer du nok ikke langt med

mvh
Finn

2 Svar

Hej MedlemsKontoret

Jeg tænker at du skal tage kontakt til os så vi kan få afklaret præcis hvordan og hvorledes. Desuden har vi en ny bankafstemning som lige i øjeblikket er i beta og som vi evt. kan tilføje til din aftale, da det måske ville kunne løse netop det du nævner.  

Men det kræver vidst en længere samtale om hvad det præcis er du gerne vil have, og som sagt også om det er noget den nye Bankafstemning kan hjælpe dig med.

Så tag fat på os til en snak på 88 20 48 40.

Jeg sætter imidlertidig dette indlæg til implementeres-ikke - men ikke dermed sagt det er dødt.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Vi har lige nøjagtig samme udfordring. I vores adviseringsfiler ligger også både fakturanumre og debitornumre..

Vi vil derfor gerne opfordre e-conomics til at udvide PBS adviseringen til ikke kun at tjekke op på Debitornumre, men også tillade fakturanumre.. resten af importdataerne er valide, både dato og beløb
Forslag af (190 points)