forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oprettelse af Varer

+1
Ville det muligt at kunne taste leverandør varenr. ind samtidig med man opretter en varer. Det vil effektivesere processen og og minimere fejl
spurgt 26 Mar, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Mountit (150 points)
status opdateret 27 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

2 Svar

Hej

Tak for dit forslag.

Jeg kan ikke se hvordan den skal kunne vide hvilken leverandør det pågældende vareleverandørnummer skulle tilhøre, hvis dette var en mulighed.

Hvis du tænker at det er i forbindelse med on-the-fly-creation af varer når man er ved at oprette en ny vareleverandørfaktura, så er problemet dog her at den blot aktivere samme modalvindue som man har inde i sit varekartotek, hvorfra den ikke har informationer om hvilken leverandør den er på. Så igen er vi tilbage til at man i modalvinduet til oprettelse af en ny vare skulle kunne fortælle den hvilken leverandør der er tale om. Og hvad skulle den så gøre når der er tale om et varenummer der kunne bruges af flere leverandører.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Mar, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Det er meget enkelt. Hvis man har flere leverandører af den samme vare, så er det i princippet varianter fordi de også vil have forskelligt EAN nummer hvis det er et produkt. Alternativet er at man ikke tilknytter noget leverandør nummer hvis nøglen ikke er en til en!
Hej

Det kunne være vores leverandørbestillings app kunne være noget for dig..i appen vil du kunne oprette en varer med en eller flere leverandørvarenummer.

Du vil kunne lave bestillinger ved dine leverandøre på baggrund af ordre i e-conomic.

Du kan læse om appen her: http://www.e-conomic.dk/apps/leverandoerbestilling

Du er velkommen til at skrive til mig mhp@itnvision.dk hvis du ønsker lidt mere info om appen eller ringe 7025 7600. :)

Med venlig hilsen

Morten Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 27 Mar, 2014 Forslag af mhp (3,540 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”