forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Der mangler mulighed for at begrænse login adgang ud fra IP

0
Der mangler mulighed for at begrænse login adgang ud fra IP adresse eller IP range. Det vil være yderst relevant for at begrænse uønsket adgang til ens egen E-conomic konto.

Er det noget i har overvejet og som måske er på vej?

Hilsen

Finn Harreby Jepsen

TURNER & KO
www.turnerko.dk
spurgt 25 Mar, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Fin (220 points)
status opdateret 27 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Finn

Det er ikke et ønske vi har hørt før og vi mener egentlig også at sikkerheden i forvejen er ganske udemærket med aftalenummer, bruger-id samt adgangskode.

Hvis man er bange for at uønskede personer har fået fat på ens login-oplysninger er det selvfølgelig som alle andre steder på nettet, en god idé at ændrer sin adgangskode.

Jeg kan ikke umiddelbart se i hvilket tilfælde at det skulle være nødvendigt selv at kunne spærre enkelte IP-adresser fra at komme ind. Hvis i har mistanke om misbrug af jeres aftale vil det som sagt være en god idé at ændre adgangskode, og evt. tage kontakt til os så vi er opmærksomme på at der kunne være nogle der forsøger at tiltvinge sig adgang til jeres aftale.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Mar, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”