VAT number i UK version

0
PION anvender den engelske version af e-conomic.

Jeg er ny bruger af e-conomic og efter vores revisor / bogholder har brugt systemet i et års tid til bogføring af udgifter er det nu tid til at fakturere den første ordre! - Jeg er således ved at oprette vores forhandlere (UK) som "Customers" og det undrer mig at der ikke er en rubrik til angivelse af "VAT number" men kun "Comp. Reg. No." i template for Customer data?

Ligeledes angives vores eget (DK selskab) momsnummer / CVR nummer med teksten "Comp. Reg. No." i stedet for "VAT number" på den automatiske generering af "Invoice" - Jeg antager at det er en fejl at systemet ikke kan differentiere mellem "VAT number" og "Comp. Reg. No." da disse numre for f.eks UK selskaber er forskellige? Ligeledes er det vel ikke tilstrækkeligt for momsregnskabet for afregning med udenlandske selskaber kun at anføre "Comp. Reg. No." og udelade "VAT number"?
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej PION,

Det er korrekt, at man i en dansk aftale ikke har et felt til Comp. Reg. No. og et til VAT no. da man i Danmark ikke anvender begge disse to numre, som man gør i UK.

Hvis du har din drift i UK og har behov for at få disse felter med, vil jeg anbefale dig en UK aftale frem for en dansk aftale. I vores UK aftaler er der nemlig begge felter.

Hvis du har din drift i Danmark, er det nok at angive de engelske selskabers VAT no. i feltet CVR nr.

Håber det giver mening, ellers må du endelig skrive igen her eller til vores mail info@e-conomic.dk hvor du kan referere til dette forumindlæg.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (18.9k points)