Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring af forfaldsdato på debitore

+4
Jeg kan se at der har være den del forslag oppe om at kunne ændre forfaldsdatoen på en debitorfaktura, men kan ikke se at der er kommet noget kontret ud af det.

Jeg kangler rigtig meget, indimellem, at kunne ændre en forfaldsdato, det kan ikke være rigtigt at vi skal krediterer og skrive en ny fakutra - det er da for oldnordisk.

med venlig hilsen

Helle J. Jønsson
i Forslag » Andet af (290 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Helle :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja det har været oppe og vende på vores forum før. Og som beskeden lød sidst, er det en strategisk beslutning fra vores side af, at vi ikke vil pille vil allerede registreret data i systemet. Dette vil give rapportmæssige udfordringer hvis dataen ikke er fastlåst. Jeg kan sagtens forstå det er irriterende at skulle ind og lave kreditnotaer for at få en ny forfaldsdato på, men det er desværre ikke noget vi vil ændre. Det beklager jeg.

 

Jeg vil lukke ned for dette indlæg, da det som nævnt allerede er på vores forum.

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (6.9k points)