forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændring af forfaldsdato på debitore

+4
Jeg kan se at der har være den del forslag oppe om at kunne ændre forfaldsdatoen på en debitorfaktura, men kan ikke se at der er kommet noget kontret ud af det.

Jeg kangler rigtig meget, indimellem, at kunne ændre en forfaldsdato, det kan ikke være rigtigt at vi skal krediterer og skrive en ny fakutra - det er da for oldnordisk.

med venlig hilsen

Helle J. Jønsson
spurgt 19 Mar, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Cla (290 points)
gen-kategoriseret 20 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Helle :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja det har været oppe og vende på vores forum før. Og som beskeden lød sidst, er det en strategisk beslutning fra vores side af, at vi ikke vil pille vil allerede registreret data i systemet. Dette vil give rapportmæssige udfordringer hvis dataen ikke er fastlåst. Jeg kan sagtens forstå det er irriterende at skulle ind og lave kreditnotaer for at få en ny forfaldsdato på, men det er desværre ikke noget vi vil ændre. Det beklager jeg.

 

Jeg vil lukke ned for dette indlæg, da det som nævnt allerede er på vores forum.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Mar, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”