Nyt design = ren farvelade

0

Hej,

Vi er revisionsvirksomhed og arbejder derfor i sagens natur med blandt andet, at kigge kontokort igennem ved regnskabsafslutningerne. Vi har nu konstateret at E-conomic har lavet den rene farvelade i sine symboler for at vise om en postering er debitor, kreditor eller finans. Symboler i stedet for bogstaver, er helt i orden og meget pædagogisk, dog er farverne meget forvirrende for os at kigge på og efter et par timer foran skærmen bliver man træt i øjnene af alle de nye farver. Vi ønsker os derfor en mulighed for at slå farverne fra evt. manuelt.

Når vi bogfører oplever vi, at det virker forstyrende, at alle kreditorposteringer vises med en orange farve, da man gentagne gange fejltolker denne som en postering i ubalance, også her ville det være rart at kunne slå farverne fra, bortset fra ubalancefarven (rød).

Tina & Charlotte

i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Tina & Charlotte :)

 

Tak for jeres indlæg.

 

Vi har herinde fra vurderet, at disse farver vil give et bedere overblik over, hvilke type postering der er tale om. Før i tiden var noteret et D, K, eller F, hvilket vi mener ikke var informativt nok.

 

Jeg vil meget gerne lade dette indlæg stående åben, således at vi kan se, om andre brugere af systemet også oplever de ekstra farver som forriverende. Såfremt der mange der har samme holdning som jer, vil vi naturligvis tage dette op til overvejelse :)

 

Alternativt, når i er en revisionsvirksomhed kan i også benytte superkladden, som ikke har disse ikoner.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Hej Frederik,

 

Vi er ikke helt tilfredse med dit svar. Det primære problem er, når vi kigger på kontokort og ikke når vi bogfører. Den del af indlæger tager du slet ikke stilling til eller svarer på.

 

Tina & Charlotte.
Hej igen :)

Jo det var nu dette jeg henførte til. Jeg kan se der ikke er kommet mere til dette siden indlæget blev oprettet. Jeg lader det stadig stå, og vil tage forslaget med til overvejelse:)
Hej Frederik,

Nederst skriver du at vi kan benytte superkladden, hvor vi ikke vil få de farver frem. Skal jeg forstå det sådan, at hvis vi bogfører i superkladden, så vil farverne ikke fremgår når vi trækker et kontokort?

I øvrigt kan jeg informere om, at vi har problemer med at sende pdf-filer af kontokortene, da filerne bliver for store med de farver og ikoner som er kommet på. Har I nogen bemærkninger til det?
Hej Rewidan
Det som jeg er sikker på at Frederik mener med at ikonerne ikke fremkommer når man bruger Superkladden er at den inde i selve kladden ikke bruger disse ikoner, samt hvis man får vist et kontokort for de beholdningskonti man har valgt, inde i Superkladden. Tager man kontokortet igennem Rapporter, så vil det stadig være med ikonerne.
Det jeg dog rigtig godt kunne tænke mig at knytte en kommentar til er størrelsen på PDF'erne. Da kontokortet bruger et layout inde fra Design & Layout så er der ikke ændret på dette, og ikonerne er ikke med på den PDF-fil man danner igennem e-conomic, medmindre man selv har været inde og lave noget om på sit layout for kontokortet.

Som Frederik også nævner, så kan han godt forstå at det kan være anstrengende for øjnene at kigge påi længden, hvilket er grunden til at det er sat til overvejes og det kommer med til næste prioriteringsmøde.
Hej Philip,

Vi har jo netop brug for at trække kontokortet ud via rapporter og jeg kunne derfor heller ikke forestille mig, at det ville afhjælpe problemet, at benytte superkladden, i forhold til dette.

Det er rart, at høre I vil tage det med videre, så håber vi der kommer en løsning.

Vores layout er standarden, men hvis vi kan ændre det i Design og Layout, vil vi meget gerne vide hvordan, så vi kan sætte alle kunderne op til ikke at få ikoner på kontokortene.