Ubehandlede og arkivfoldere

0
Jeg vil meget gerne se, at når man åbner "ubehandlede" eller en arkivfolder, atd er i toppen af viduet var en felt, der fortæller, hvor mange bilag der er i folderen. På denne måde kunne man krydstjekke, at folderen indeholder det antal bilag man forventer. Jeg beholder en lokal kopi af samtlige bilag under en folderstruktur på vores server, der afspejler det, jeg sender op til e-conomic, hvorfor det vil være nyttigt, at jeg kan kontrollere, at folderen i e-conomic har alle de bilag den skulle indeholde.

Ligesom mit andet forslag om at gøre det nemmere at flytte bilag mellem folderne, handler dette forslag om at gøre e-conomic foldere mere "windows-agtige", fordi man som brugere opfatter bilag som filer, og forventer at kunne behandle og betragte dem med samme lethed, man ellers er vandt til i f.eks. Widnows fil manager. Det vil gøre e-conomic endnu nemmere og hurtigere at bruge - også lidt mere intuitivt, idet de fleste PC brugere forstår denne måde at arbejde med filer på.

mvh/Adrian
i Forslag » Andet af (850 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Adrian,

Tak for input :)

Dit forslag om, at der skal være muligt at se antal bilag i ubehandlede synes jeg giver mening og vil lade dette gå videre til næste runde af forslag som overvejes implementeret.

Forslaget om at gøre det nemmere at flytte bilag mellem de forskellige mapper giver måske endnu bedre mening og der er allerede tale om, at det skal være muligt at kunne "drag and drop" bilag fra ens computer til diverse mapper, samt mapperne imellem.

Jeg takker for de gode forslag og vil lade forslaget stå åbent :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)

Hej Adrian smiley
Vi skylder dig vist en opdatering på dit indlæg som har ligget i 3 år nu. Jeg vil gerne undskylde for, at der er gået så lang tid uden du har fået en opdatering.

Der er sket mange opdateringer på vores indscanningsmodul siden indlæg og flytningen af bilag er løbende bliver forbedret.
Lige præcis de ting du nævner her er dele som ligger i vores ”beta” udgave af indscanning – Jeg ved ikke om du har gjort dig bekendt med den – her bliver der bl.a. vist antal bilag i ”ubehandlede” – dog ikke i hver kategori som det er nu.


Dertil er flytning af bilag markant forbedret både via drag n’ drop og det er også muligt, at vælge flere forskellige bilag.
 

Jeg sætter derfor indlægget som, at værende i-gang da de fleste ting du nævner her ser ud til, at blive forbedret via vores opdatering som for nuværende er i beta til begrænset antal brugere.
Hvis du ikke har gjort dig bekendt med det endnu må du meget gerne smide mig en mail med dit aftale nr. du vil have det slået til på. Du kan bare skrive til info@e-conomic.dk  ATT. Andreas Polk – forum indlæg 10923


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Adrian :)

 

Jeg kommer lige med sidste opdatering på dit indlæg her.

I forhold til at kunne se, hvor mange sider, der er i PDF'en, så kan man se op til 5 sider. hvis der er mere end 5, så viser systemet kun 3 og herefter bliver man nødt til trykke på 'dobbeltpilen' for at se det maksimale antal. Det er dog kun et enkelt klik, så har du hurtigt et overblik over, hvor mange sider der er.

Jeg håber det kan hjælpe dig til en hurtigere arbejdsgang :)

 

I forhold til at flytte mellem foldere, så har vi som Andreas beskrevet lavet en helt ny udgave, som jeg finder intuitiv og nem at bruge i forhold til at flytte bilag. Jeg håber du har samme opfattelse, ellers hører jeg gerne input fra din side af.

 

Jeg vil betragte forslaget som gennemført, medmindre du vender tilbage med feedback, så vil jeg gerne genbesøge problematikken.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.4k points)