Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilknytning af bilag efter postering er gennemført

0
Jeg har en nærmest krakilsk ønske om, at kunne opnå et papirløse bogholderi - det er derfor jeg valgte e-conomic og købt indskanningsmodulet.

Desværre laver jeg ikke mit eget posteringsarbejde - jeg har lagt opgaven ud til min revisors administrationsservice - hvilket betyder, at jeg er 100% afhængig af, at vedkommende tilknytter de rigtige bilag under posteringsforløbet.

Sidst år, brugt jeg meget tid til at indskanne alle relevante bilag, for så at opdage, at bogholderen havde ikke tilknyttet mere end de bilag, hun havde behov for - de resterende forblev utilknyttet - og dermed utilgængeligt for mig via e-conomic. Til at rette op på denne situation, skulle jeg betale for at hele årets bogholderi laves om, hvilket naturligvis var uinteressent.

Jeg efterlyser derfor muligheden for, at jeg eller min bogholder kan tilknytte et eller flere bilag til en post, også EFTER den er blevet posteret - derved kunne jeg uden ekstra omkostninger til eksterne bogholder, sikre at bilagene bliver tilknyttet som jeg vil have det.

Jeg forstår, at det er gældende regnskabspraksis, at man ikke skal kunne slette eller foretage ændringer til posteringer, uden at de kan spores i bogholderiet.  Men en efterfølgende tilknytning af et bilag til en eksisterende post er ikke en ændring, det er bare yderligere dokumentation for vedkommende postering og ligefrem noget ,der vil gøre boghoderiet endnu mere gennemskueligt.

Det kun måske gennemføres således, at dem der efterfølgende kontrollere bogholderiet, kan se, at bilaget er tilknyttet efterfølgende, således at handlingen er gennemskuelig m.h.t. regnskabspraksis? Det er ikke anderledes end, at man efter man havde skrevet en manual kasseklade, klipser flere relevante bilag sammen med en postering - forskellen er bare at det her vil være elektronisk?

Spørgsmål er, kan det lade sig gøre?

mvh/Adrian
i Forslag » Andet af (850 points)
opdateret af

2 Svar

Du kan tilknytte bilag til en bogført postering undtagen salgsfakturaer.

Det nemmeste er, at du gemmer bilagene i "Ubehandlede". Ud for hvert bilag er der en drop-down menu, hvor du kan vælge "tilknyt", angive bilagsnummer og bogføringsår. Når du har tilknyttet de bilag, du ønsker at tilknytte, skal du huske at trykke på "Afslut" enten for neden eller for oven.

Det er selvfølgelig et arbejde at finde de relevante posteringer i systemet, men det kan lade sig gøre. Hvis du arbejder ved en stor skærm, kan du trække "Ubehandlede" ud til siden og arbejde i e-conomic samtidigt. Det gør detektivarbejdet lidt lettere. Men lad være med at lukke "Ubehandlede" uden at gemme - det er dumt.

Årsagen til, at det er nemmest at gøre det fra "Ubehandlede", er, at her kan du umiddelbart se det enkelte bilag og endda tilføje dine kommentarer.
Forslag af (350 points)

Hej Adrian,

 

Som 56 skriver, kan du fra ubehandlede tilknytte bilag til allerede bogførte posteringer. 

 

Du kan på vores e-copedia her se mere om hvordan du kan arbejde med bilag, som ligger i ubehandlede.

 

Altså du vælger status = tilknyt og herefter får du valgmuligheden at søge i dine allerede bogførte posteringer, som bilaget kan tilknyttes.

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)