Giv lidt kærlighed til bestillinger

0
Det skulle vara rigtig fint hvis bestillingssiden kunde fungere lige som offert/order/fakturasiderne:

- Mulighed att sortere (nu er artikelraderna autosorterede og det kan være uklart för leverandören hva som menes, f eks når en artikel er afhængig en anden så er det bedre hvis de kommer i en viss ordning). Et alternativ kan være at ta væk autosorteringen og bare överföra dem i samme række som de ligger i orderkladden.

- Redigerade artikelnavn "kopieres" till bestillingskladden, t ex når man manuellt utøger artikelnavnet med ett specialmål eller designnr som er unikt for order till aktuell kunde (nu er vi nödt till att kopiera allt manuellt fra orderkladden och skriva in det i bestillingen - lidt for meget merarbejd)

- Mulighed att ändra status till "ikke sent". Selv den mindste justering kræver idag att man er nödt till att slette hele bestillingen og lave en helt ny. Det er ikke helt unormalt att en kunde f eks vill skifte leveringsadresse eller farve på et produkt. Og når det haster er vi nødt at sende en bestilling før vi ens fått leveringsadressen. Det skal ikke kræve en helt ny bestilling at lave så små justeringer.

- Mulighed att addere filer till bestillingen. Vi har massevis af specialbestillinger der vi vil vedhæfte f eks designillustrationer eller en liste med multiple leveringsadresser.

Hilsen, Peter
i Forslag » Andet af (250 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Peter,

 

Tak for dine gode input og forslag :) Jeg vil herunder besvare dem en for en.

 

- Mulighed for at sortere: Når man sortere en ordre ved at klikke på overskriften, er det kun for syns/overblikkets skyld. Skal man sortere i rækkefølgen på ordren, skal man i stedet anvende ikonet for at flytte en linje. Rækkefølgen på bestillingen er den rækkefølge, som ordren er oprettet i. 

 

Ikonet for at flytte linjer, er de to modsatrettede pile ude til højre som vist på billedet herunder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Varenavn følger med fra ordre til bestilling: Dette er et forslag, som tidligere har været oppe og vende. Ønsket er allerede noteret som en funktion vi gerne vil have. Det er ikke noget, som forventes implementeret inden for nærmeste fremtid, men vi arbjder på, at det er en funktion som kommer på sigt. 

 

- Mulighed for at ændre status til "ikke sendt": Dette kommer vi ikke til at implementere, kan jeg ligeså godt helt ærligt melde ud. Et work around må være at slette bestillingen og oprette en ny eller oprette en bestilling mere, skulle man have behov for dette.

 

- Mulighed for at tilknytte dokumenter til bestillinger: Jeg kan sagtens se, hvordan dette giver mening i din situation. Efterspørgslen på dette område er dog så lille, at jeg ikke kan forsvare at skulle bruge ressourcer herpå. Da det er en meget specifik funktion som rammer meget få kunder og der er en masse andre forslag, som vil kunne tilgodese flere, vil dette ikke blive implementeret i e-conomic.

 

Dit forslag kommer til at stå åbent, så hvis jeg tager fejl i forhold til efterspørgslen, vil vi selvfølglig genoverveje dette.

 


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
opdateret af

Hej, tack för dina svar.

 

Sortering

Funktionen findes overhoved ikke i bestillinger så dit svar er ikke applicerbart. Din screenshot kommer sandsynligtvis fra orderbilledet - ikke bestillinger. 

 

Status "ikke sent"

En motivering til hvorfor det ikke implementeras synes jeg nok vi kan få. Det går jo ellers fint att endre status på ordre til kunder, hvorfor ikke på ordre till leverandører?  Det er jo faktiskt extremt irriterende att opprette en helt ny indkøpsbestilling på måske 20 artikler bare fordi att vores kunde vill endre farve på en af dem eller att leveringsadressen skal ændres.

 

Åbent forslag

Hvorfor har du satt en tag "Implementeres ikke" når du skriver det skal være åbent?

 

//Peter

Forslag af (250 points)