Informizely customer feedback surveys

Vender posterne ved overførsel fra bankafstemning til superkladden

0
Jeg har ringet rigtig mange gange til jer, fordi jeg sidder med et problem når jeg importerer poster fra Danske Bank til bankafsteming og videre over til superkladden.

 

Når jeg læser ind i bankafstemningen passer posteringerne - der bliver krediteret på bankkontoen når der hæves penge og der bliver debiteret når der bliver sat penge ind på kontoen.

 

Men så overfører jeg til superkladden og så vender den posterne således, at der bliver krediteret i banken når der sættes penge ind og der bliver debiteret i banken når der hæves penge. Er der andre der har oplevet det...., for det er stort set alle dem af mine kunder der anvender Danske Bank..., hvor dem som anvender f.eks. Nykredit der er der ingen problemer.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Glennie :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Det kan jeg godt forstå er rigtigt irriterende, dette skyldes dog opsætningen af din superkladde kassekladde du lige skal ind og ændre i.

 

Når du står inde i superkladden, så klikker du på tandhjulet i højre side ud fra din kassekladde -> går i "avancerede indstillinger" og så vælger du i knyt beløb til at knytte dine beløb til "beholdningskonto" og ikke til "konto/kreditor/debitor"

 

Derefter kan du lave din overførsel fra bankafstemningen igen, hvor den så tager beløbene ud fra beholdningskontoen, således du ikke skal vende beløbene.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (6.9k points)