forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vender posterne ved overførsel fra bankafstemning til superkladden

0
Jeg har ringet rigtig mange gange til jer, fordi jeg sidder med et problem når jeg importerer poster fra Danske Bank til bankafsteming og videre over til superkladden.

 

Når jeg læser ind i bankafstemningen passer posteringerne - der bliver krediteret på bankkontoen når der hæves penge og der bliver debiteret når der bliver sat penge ind på kontoen.

 

Men så overfører jeg til superkladden og så vender den posterne således, at der bliver krediteret i banken når der sættes penge ind og der bliver debiteret i banken når der hæves penge. Er der andre der har oplevet det...., for det er stort set alle dem af mine kunder der anvender Danske Bank..., hvor dem som anvender f.eks. Nykredit der er der ingen problemer.
spurgt 17 Mar, 2014 i Spørgsmål » Import og eksport af data af Glennie (120 points)
status opdateret 18 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Glennie :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Det kan jeg godt forstå er rigtigt irriterende, dette skyldes dog opsætningen af din superkladde kassekladde du lige skal ind og ændre i.

 

Når du står inde i superkladden, så klikker du på tandhjulet i højre side ud fra din kassekladde -> går i "avancerede indstillinger" og så vælger du i knyt beløb til at knytte dine beløb til "beholdningskonto" og ikke til "konto/kreditor/debitor"

 

Derefter kan du lave din overførsel fra bankafstemningen igen, hvor den så tager beløbene ud fra beholdningskontoen, således du ikke skal vende beløbene.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Mar, 2014 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”